Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 19 iulie 2019 la ora 19:00

| 650 RON

Detalii

Data:
vineri, 19 iulie 2019
Timp:
19:00
Preţ:
650 RON
Eveniment Categories:
, , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2224440667631825/

Organizator

Școala de Teatru Allegria
Telefon:
+40 728 836 555
Email:
contact@allegria-artstudio.com
Sit web:
https://www.allegria-artstudio.com/

Școala de Teatru Allegria începe seria unor ateliere intensive de teatru de weekend, în locații frumoase la munte, ce vor avea de fiecare dată o temă nouă.

Prima ediție are ca temă ,,Voce, dicție și public speaking”

„Propun un atelier în care poți să faci ceva neobișnuit, ceva ce nu se întâmplă în fiecare zi, ceva ce te pune sub semnul întrebării și te învață că sensibilitatea e mai mult decât o forță, e har!”, ne spune actrița Elena Ivanca, cea care va susține acest workshop.

În această tabără, îți propunem:

  • Antrenament corporal – dezvoltarea unui cod al gesturilor și un limbaj corporal, care pune în valoare sensul textului și amplifică valoarea cuvântului
  • Antrenament vocal – care presupune dicție, exerciții de vorbire scenică și public speaking
  • Construirea tehnică a unui discurs și impactul pe care trebuie să îl aibă discursul
  • Sensul și rolul pauzei ca efect
  • Exerciții și jocuri de actorie și improvizație care te vor ajuta să îți conștientizezi limitele și să le depășești și să învingi tracul sau timiditatea.
  • Tehnici de a scrie și a structura un text atunci când trebuie să prezentăm o idee sau să atragem posibili clienți
  • Un mic spectacol de final, pe care ulterior, să îl putem juca și în alte locuri

„Mergem împreună la munte ca să ne bucurăm unii de alții, unii pentru alții, râdem, ne emoționăm și facem un mic spectacol. Prin exercițiu, prin poezie, prin teatru ajungem: să mă înțeleg pe mine, pe tine, pe noi!”, continuă Elena.

Absolventă a secţiei de Arta Actorului, Departamentul de Teatru din cadrul Facultăţii de Litere, Universitatea „Babeş-Bolyai“ Cluj, promoţia 1999, clasa prof. Cristina Pardanschi şi Cornel Răileanu.
Studii masterale cu specializarea ,, Dicția dincolo de aparențe sau vorbirea de performanță”, doctorat in teatru „Gestul ca mediator și creator de sens. De la text la întruparea personajului” cu calificativul Summa Cum Laude, cea mai înaltă distincție academică care se oferă la absolvire.
Angajată a Teatrului Naţional din Cluj din anul 2000.
Este cadru universitar la Academia de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj secţia canto, având cursuri de arta actorului și dramaturgie.
De asemenea, este cadru universitar asociat la Facultatea de Teatru și Televiziune, Cluj, unde susține cursuri de vorbire.

Atelierul va avea loc la pensiunea Shanti, Brăzești.
Costuri tabără: 650 RON, include cazare 2 nopți în cameră dublă, 3 mese/zi și taxa de participare în tabără. De menționat că pensiunea este în regim lacto-ovo-vegetarian.
Înscrierile se fac până în 15 iulie.
Număr de locuri: 10.
Limita de vârstă 16+

Locație

Pensiunea Shanti
Pensiunea Shanti Brăzești, România + Harta Google
Sit web: