Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 6 decembrie 2019 la ora 19:00 - 21:00

Locație

Cinema ARTA
Cinema ARTA str. Universității, nr. 3
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Copilul-problemă / System Crasher, filmul care a făcut senzație atât în rândul criticilor, cât și în rândul spectatorilor marilor festivaluri, ajunge în #premieră la Cinema ARTA vineri 6 decembrie, de la ora 19:00.

Cu un traseu festivalier fulminant și câștigător a numeroase Premii ale publicului, „Systemsprenger” este un film despre relațiile dintre copii și adulți, despre neputința unui sistem și despre nevoia noastră, a tuturor, de a fi iubiți și înțeleși.

Propunerea Germaniei la Premiile Oscar, Ursul de Argint și Trofeul Alfred Bauer la Berlinale și două nominalizări și un premiu la European Film Awards sunt doar câteva exemple din bogatul palmares al filmului.

SYSTEMSPRENGER
Copilul-problemă | r: Nora Fingscheidt | Germania | 2019 | 121′ | AP12

Sinopsis:
La nouă ani, Benni este deja ceea ce asistenţii sociali numesc un „copil-problemă” şi este clar că nu are de gând să se schimbe. Pentru că Benni are un singur ţel: să ajungă acasă, la mama ei! Angajații de la protecţia copilului încearcă din răsputeri să găsească un cămin stabil pentru Benni. Așa ajung la Micha, un psiholog specializat în management-ul agresivităţii, care o însoţește pe Benni la şcoală. O rază de speranţă îşi face apariţia.

Va reuşi Micha acolo unde toţi ceilalţi au eşuat? Va primi Benni atenția și afecțiunea celor din jur?

Trailer: https://youtu.be/8UTTq2q0QC0

Biletele pot fi achiziționate prin Eventbook: http://bit.ly/Systemsprenger6dec sau la cinema cu o oră înainte de începerea evenimentelor.