Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 4 aprilie 2020 la ora 11:00 - 12:00

Locație

Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial
Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Surpriza Iepurașilor de Paște
Spectacol muzical cu mascote și personaje

Cei mai drăgălași iepurași din regat Rica Iepurica și Rilă Iepurilă, împreună cu Alvin și Winnie si soricelul nazdravan vin la Cluj Napoca într-un super spectacol de primavară sambata 04 aprilie 2020.
În regatul lor magic au semnalat de curând că se întâmplă lucruri nemaivăzute.
Iepurașii au nevoie de ajutorul copiilor pentru a recupera culorile ascunse de către Vrăjitorul Negrilă pentru a duce la bun sfârșit pregătirile de Paște.
Vă invităm așadar cu mic, cu mare, într-o călătorie comică în Tărâmul Colorat, unde îi vom întâlni pe Alvin, Winnie , Rica Iepurica și Rilă Iepurilă, Cochețica, dar și Vrăjitorul pus pe șotii.
Spectacolul este o super călătorie in care vom cânta, vom dansa și vom rade de nazdravaniile personajelor.

Durata spectacolului: 60 minute
Producator: Golden Party
Spectacol pentru audiență copii 2-14 ani
Locația: Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca, sambata 04 aprilie ora 11:00
Biletele se gasesc online pe site-ul Eventbook.ro, Eventim, Iulius Mall sau la Libraria Humanitas, Casieria Cinema Florin Piersic, Benzinariile OMV, la casieria Casei de Cultura a Studenților și înainte de eveniment la sală.

Prețuri și categorii:
VIP: 80 lei (incluse: accesul copilului pe scenă la sfârșitul spectacolului,apa plata, gratis poza printată cu personajele, întâlnire cu personajele pe scenă la sfârșitul spectacolului, cadou de la Iepuraș, acces în zona VIP cu vizibilitate foarte bună a spectacolului și a efectelor pentru copii.
Categoria I: 45 lei
Categoria II: 39 lei
Categoria III: 29 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie, se filmeaza si se fotografiaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇
www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii