Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 23 octombrie 2019 la ora 19:00 - 0:00

Detalii

Data:
miercuri, 23 octombrie 2019
Timp:
19:00 - 0:00
Eveniment Categories:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/401562397404282

Locație

Hard Club Cluj
Hard Club Cluj Str. Republicii nr. 110, Complex Observator
Cluj-Napoca, 400489 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Hardward Pub si Ursus sustin muzica rock si heavy metal clujeana si au placerea sa va invite la prima adunare generala a rockerilor clujeni dupa o lunga perioada de ‘pribegie’.
Din ‘Matei’ prin ‘Pub’, de la ‘Gathering’ la ‘Brutal’, prin tot felu’ de beciuri si carciumi, spiritul rockerului ardelean nu s-a pierdut, ba chiar s-a intarit, gasindu-si expresie in fel si chip, tocmai din indarjirea si pofta de viata caracteristica. Mai multi oameni faini au scris despre miscarea rock clujeana, printre care si Doru Ionescu, un mare fan al trupelor de aici. In Hard am avut ocazia sa vedem lansarea si evolutia multor trupe de succes. Pe langa nenumaratele concerte de rock si heavy metal locale, exista sute de ore de muzica clujeana inregistrata

Dorim sa onoram si sa sustinem aceasta comunitate, motiv pentru care ne vom intalni lunar in Hardward Pub si vom asculta muzica rock si metal locala, vom urmari clipurile si vom admira/cumpara merch-ul trupelor locale.

Va asteptam cu mult Rock si Metal Clujean, cu multe surprize, merch fain, oferte la bere si o atmosfera ca in Mateiu’ vechi >:)

Roooooock!!!!

PS. Afla cum poti sustine rockerii locali la standul de merch in timpul eventului !!!

Initiatori: Support Your Local Artist, Proiectul Diversitate