Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7 martie la ora 19:00 - 20:10

Locație

Cinema ARTA
Cinema ARTA str. Universității, nr. 3
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Documentarul Superhombre de Lucian Mircu și Mircea Gherase va avea o noua proiecție în Cluj-Napoca, la Cinema ARTA sâmbătă 7 martie, de la ora 19:00.

Sinopsis: Un alpinist trebuie să aibă în permanență trei puncte de sprijin. Horia Colibășanu e dentist, soț și tată a doi băieți și alpinist de elită în Himalaya. Cum își găsește echilibrul? Probabil e…Superhombre

Timp de 3 ani, echipa l-a urmărit pe protagonist în expedițiile sale, dar mai ales în sânul familiei, unde are de rezolvat chestiuni din cele mai obișnuite.

Această privire în culisele vieții alpinistului include pe lângă filmări profesionale la altitudini extreme și momente selectate din impresionanta sa arhivă personală, adunată în 15 ani de carieră sportivă.

Prezentat în avanpremieră la a șasea ediție a festivalului de film Ceau, Cinema! în fața a aproape 800 de spectatori, „Superhombre” a fost selectat apoi în competițiile internaționale la festivalurile de film și cultură montană din Poprad (Slovacia), Cracovia (Polonia) și Bilbao (Spania).

Documentarul independent „Superhombre” este prezentat de Marele Ecran și Fundația PressOne, cu susținerea Vitas România, Haufe Group, Kathrein România, Ness România, Club Sportiv Alternative TM.

Distribuit de Domestic Film.

Parteneri media: Kiss FM, Zile și nopți.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=FqXqoFVbm6A

Biletele pot fi achiziționate prin Eventbook: bit.ly/SuperhombreARTA sau la cinema cu o oră înainte de începerea evenimentelor.