Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 10 noiembrie 2019 la ora 20:00 - 22:00

| 40 RON – 139 RON

Detalii

Data:
duminică, 10 noiembrie 2019
Timp:
20:00 - 22:00
Preţ:
40 RON – 139 RON
Eveniment Categories:
, ,
Sit web:
https://bilete.sublime.ro/bilete-cluj-napoca-bordea-micutzu-partidul-comediantilor-romani-44657/

Locație

Bt Arena Cluj
Bt Arena Cluj Cluj-Napoca, RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

Politicienii vor fi făcuți “frigărui”: Bordea și Micutzu fac Marea Adunare a Partidului Comedianților Români

Este anunțată Marea Adunare a Partidului Comedianților Români în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

Pe 4 noiembrie, în săptămâna în care va fi primul tur al alegerilor, are loc și prima întâlnire a Partidului Comedianților Romani, cel mai nou show de stand up comedy creat de Bordea și Micutzu. După spectacolul de la Sala Palatului, PCR pleacă în turneu național, conform calendarului » Craiova – 7 noiembrie, Timișoara – 9 noiembrie, Cluj – 10 noiembrie, Bacău – 15 noiembrie, Brașov – 17 noiembrie, Galați – 24 noiembrie.

Considerați unii dintre cei mai de succes comedianți români ai momentului, cu turnee naționale care se joacă sold out, Bordea și Micutzu își descriu astfel noul show:

„Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta ţi-au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Haide să auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice! Popor carpato-danubiano-pontic, eşti convocat la discursul umoristic destoinic prezidat de Bordea şi Micutzu!

Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Popa Claudiu, Cortea Nelu, Bucălae Radu şi Adrian George. Seara va fi deschisă de aripa tânără, viitorul glorios al poporului nostru vesel – Ioana Luiza şi Florin Gheorghe.”

Cosmin Nedelcu-Micutzu e cunoscut pentru implicarea sa activă în societatea civilă, precum și pentru speech-urile acide la adresa politicienilor români, de-a lungul timpului ironizându-i pe toți politicienii vedetă, din oricare partid ar fi fost ei. De altfel, a fost unul dintre puținii comedianți care a dus, inclusiv în emisiuni tv, momentele sale de stand up în care critică societatea politică actuală.

Cătalin Bordea vine dintr-o altă zonă a stand up-ului, în care ironizează și analizează viața de familie, precum și ipocrizia pe care o afișăm zilnic ca să ne ferim de judecățile oamenilor.

Precedentul lor show “Stricăm o generație” a înregistrat recorduri absolute de audiență, cu 3 show-uri consecutive la Sala Palatului (aprox. 12.000 spectatori cumulați) și 8000 de spectatori, într-o singură reprezentație, la Sala Polivalenta din Cluj.

Turneul Partidul Comedianților Români este produs de Headline Management și Sublime, iar biletele se găsesc pe sublime.ro