Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 1 octombrie 2019 la ora 18:00 - 19:30

| 41 RON

Detalii

Data:
marți, 1 octombrie 2019
Timp:
18:00 - 19:30
Preţ:
41 RON
Eveniment Categories:
,
Sit web:
https://bilete.sublime.ro/bilete-stand-up-comedy-dan-badea-amumor-cluj-napoca-show-2-45185/

Locație

Cinema Florin Piersic
Cinema Florin Piersic Piata Mihai Viteazu nr. 11
Cluj-Napoca, 400151 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Dan Badea vine la Cluj-Napoca cu un show excepțional de Stand Up Comedy: Am Umor, alături de un invitat surpriză!

E de aproape 20 de ani în cluburile de Stand UP, e parte din Generația cu cheia de gât și nu se sfiește sa spună pe nume – dar ironic – lucrurilor (g)rele care au marcat copilăriile multora dintre noi.

Prezentatorul emisiunii iUmor, Dan Badea, începe în această toamnă un turneu național cu un nou spectacol care se încheie cu un super show la Sala Palatului.

Turneul debutează pe 19 septembrie la Târgoviște, continuă pe 20 septembrie la Constanța, 24 septembrie – Vaslui, 25 septembrie- Bacău, 26 septembrie la Galați, pe 1 octombrie la Cluj-Napoca, 2 octombrie – Satu Mare, 19 octombrie – Timișoara. Pe 29 noiembrie, show-ul ajunge și la București la Sala Palatului, alături de invitatul său special Dan Tutu.

În Cluj-Napoca, datorită interesului crescut pentru eveniment, show-ul va fi ținut de 2 ori. Evenimentul are loc, așadar, la Cinema Florin Piersic, de la ora 18:00, respectiv de la ora 20:15 (de la ora 20:15, spectacolul este aproape sold-out!).

Badea, care are școala lui Dem Rădulescu și spiritul critic rafinat în multele vizionări de concurenți de la iUmor, propune un spectacol de stand comedy ca o ședință de terapie în hohote de râs: te mai eliberează de nostalgiile unor vremuri în care aveai nevoie de mult umor ca să supraviețuiești și te face să vezi cu umor micile sau mai marile gafe din viața ta.

Turneul amUmor este produs de Sublime, bilete se găsesc pe iabilet.ro și încep de la 41 ron.