Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

10 iunie la ora 10:00 - 13 iunie la ora 23:00

Detalii

Începere:
10 iunie la ora 10:00
Se termină:
13 iunie la ora 23:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.sportsfestival.com/

Locație

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca Cluj-Napoca, 400xyz1 RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

UPDATE:
SportsFestival se reprogramează pe iunie 2021

Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă (iunie 2021), dar în același timp trebuie să ținem cont de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte a festivalului cât de curând posibil.

Informații complete aici: https://www.sportsfestival.com/news/sports-festival-2021/

—-

Cel mai mare eveniment sportiv din România revine cu o nouă ediție! Fii alături de campioni, descoperă-ți o nouă pasiune și bucură-te de experiența #SportsFestival.

▪️12 iunie: Simona & Friends | Sports Festival 2020
▪️13 iunie: Team Romania vs World Stars | Sports Festival 2020

SPORTS FESTIVAL e locul unde legende și mari glorii sportive stau lângă campionii de mâine și suporterii de azi. Ai șansa să intri în competiții sportive cu campioni români, să urmărești meciuri demonstrative cu staruri mondiale sau să descoperi cât de bun ești la sporturi pe care nu le-ai mai încercat până acum.

Meet your Champions:

Simona Halep revine la Sports Festival in 2020
Simona Halep joacă un meci un demonstrativ de tenis la Cluj. Alături de ea în terenul de la BT arena vor intra tenismeni de top și prieteni. Evenimentul va avea loc în 12 iunie, iar organizatorii promit din nou un adevărat spectacol!

Adrian Mutu, Francesco Totti, Andrea Pirlo și Mirel Rădoi la Sports Festival 2020

Va fi un amical care marchează retragerea lui Adrian Mutu ca jucător, după o carieră impresionantă la Naționala României, dar și dupa evoluția lui la echipe mari din străinătate. Prieteni și foști coechipieri ai fotbalistului vor participa la meciul demonstrativ, care se anunță un adevărat spectacol. Partida se va disputa pe Cluj Arena în data de 13 iunie 2020.