Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 25 august 2017 la ora 14:00 - 0:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 14:00, repeating until luni, 28 august 2017

Detalii

Data:
vineri, 25 august 2017
Timp:
14:00 - 0:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/434432470060675

Organizator

Smida Jazz Festival

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

Traseul pe care vi-l recomandăm este, pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, Huedin, Răchițele, Doda Pilii și Smida. În acest cadru natural feeric, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, în timpul zilei se vor desfășura diverse activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 grupuri, 3 din România și 6 din străinătate, câte 3 pe seară, pentru ca luni să ne întoarcem, încărcați cu energie, la normalul fiecăruia.

Programul muzical al acestei ediții este alcătuit din cele trei capete de afiș: GoGo Penguin – Marea Britanie (pentru prima oară în România), Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz – Norvegia și Tingvall Trio – Germania, formațiile străine Eric Vloeimans’ Gatecrash – Olanda, The Kandinsky Effect – Franța și Sickpicnic – Ungaria și cele românești Iordache, JazzyBIT și Trompetre.

ABONAMENTEle se găsesc pe www.eventbook.ro și www.biletmaster.ro, precum și la partenerii acestora.

La fel ca în ediția-pilot, vom amenaja o zonă pentru a campa (care va beneficia de pază, toalete ecologice, dușuri, electricitate), având însă la dispoziție și alternativa de a înnopta la una dintre pensiunile vecine. Totodată, vor fi organizate o zonă de restaurante, baruri și o parcare.

Serile de vară montană, cu ceață deasă, lună plină și temperatură numai bună, dar mai ales cu adieri de jazz înzestrat cu viață nu sunt departe, așa că rămâneți aproape (prin „Join”) pentru a fi la curent cu noutățile.

Așa a arătat și sunat prima ediție: https://youtu.be/ostumrZrlnw.

Smida Jazz Festival – un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Locație

Smida Jazz Festival
Smida Jazz Festival Smida
Smida, 407082 Romania