Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

luni, 11 mai 2020 la ora 19:00 - 20:30

Detalii

Data:
luni, 11 mai 2020
Timp:
19:00 - 20:30
Eveniment Categories:
, , ,
Sit web:
https://bit.ly/SerileYP-Evenimente

Locație

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca Cluj-Napoca, 400xyz1 RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

Cu siguranță, trăim vremuri interesante, vremuri care ne obligă să regândim felul în care lucrăm. Pentru mulți antreprenori, Business As Usual nu va mai fi „As Usual” iar asta poate duce la măsuri disperate sau, cel puțin, nu atât de calculate. Iar pe lângă partea de business, ce se-ntâmplă cu marketingul și comunicarea? ?

Ei bine, „We’re in this together” cum zicea poetul, așa că situația actuală este un prilej perfect pentru a ne pune forțele laolaltă și a ieși mai puternici din asta. Iar dacă totul merge bine, poate vom continua să lucrăm așa, de ce nu? ?

Înscrie-te aici ?https://bit.ly/SerileYP-Evenimente

? Despre ce e vorba?

Serile YP Online – Afaceri Locale pe Timp de Criză este o serie de discuții ONLINE, de tip panel, în care ne întâlnim cu diverși antreprenori și oameni de marketing din sectoarele cele mai afectate de criza actuală:

? Fitness (Marți, 28,04)

? Turism (Joi, 30.04)

? HoReCa (Luni, 4.05)

? Educație (Miercuri, 6.05)

? Health & Beauty (Joi, 7.05)

? Evenimente (Luni, 11.05)

În cadrul discuțiilor, fiecare invitat își va împărtăși experiența pentru ca tu să te inspiri, să vezi ce fac colegii tăi de breaslă și să îi tragi de limbă. După cum ziceam, cu toții suntem afectați într-un fel sau altul iar împărtășirea de experiență din partea fiecăruia este cel mai benefic lucru pe care îl putem face acum.

Vrei să participi la discuție? Înscrie-te aici ?https://bit.ly/SerileYP-Evenimente

EDIȚIA #6 – EVENIMENTE -Luni 11 Mai, ora 19:00

Industria de evenimente are foarte mult de suferit atât acum cât și pe viitor, fiind probabil industria care își va începe activitatea cel mai târziu.
? Ce faci atunci când activitatea ta ar trebui să aducă oamenii laolaltă, în vremuri de distanțare socială? La această întrebare vor răspunde invitații din a șasea ediție Serile YP Online – Afaceri Locale pe Timp de Criză:

? Discuția va avea loc Luni 11 Mai, ora 19:00

Vrei să participi la discuție? Înscrie-te aici ? https://bit.ly/SerileYP-Evenimente

? ORAR
Intro – 19:00 – 19:10
Discuție – 19:10 – 20:10
Q&A – 20:10 – 20:30