Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 8 septembrie 2017 la ora 17:00 - 23:30

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 15:00, repeating until duminică, 10 septembrie 2017

| Gratuit

Detalii

Data:
vineri, 8 septembrie 2017
Timp:
17:00 - 23:30
Preţ:
Gratuit
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/septemberfestcluj2017/

Locație

Sala Sporturilor Horia Demian
Sala Sporturilor Horia Demian Splaiul Independentei, nr. 6, Cluj-Napoca United States

Septemberfest Cluj 2017

La sfârșit de săptămână, voia bună, distracția și berea de calitate își dau întâlnire pe platoul din fața Sălii Sporturilor Horia Demian. Septemberfest Cluj 2017 se desfășoară anul acesta în perioada 8 – 10 septembrie. Trei zile de distracție, bere de cea mai bună calitate, mâncăruri alese, concerte și, desigur, parc de distracții!

Berea este sufletul Septemberfest, așa că participanții vor avea ocazia să guste numeroase sortimente de bere artizanală. Dintre acestea, putem aminti 1717, o bere artizanală făcută într-un sat pitoresc din Bavaria, de tip Ale – cu drojdie de înaltă fermentație.

O bere blondă, nefiltrată, tradițională, cu spumă densă și aromă puternică, Nemțeana va fi și ea prezentă la festival. Berea nefiltrată conține pigmenți și nutrienți naturali, are un gust intens, culoare naturală cu nuanțe fructoase și o aromă specifică.

Nelipsită va fi și berea oficială a festivalului: Golden Brau.

Din rândul partenerilor gastronomici ce vor asigura savoarea bucătăriei tradiționale românești, trebuie amintiți Moldovan – Carmangeria Sânnicoară!

Parcul de distracții, concertele și voioșia specifică Septemberfest Cluj vor completa atmosfera acestui sfârșit de săptămână pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian. Intrarea este gratuită!