Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 28 octombrie 2018 la ora 17:30

| Gratuit

Detalii

Data:
duminică, 28 octombrie 2018
Timp:
17:30
Preţ:
Gratuit
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1045420048972737/

Locație

Zorki Photo Cafe
Zorki Photo Cafe Str. Ion Rațiu nr.10
Cluj-Napoca, 400014 RO

Schimb de Cărți Cluj revine într-o nouă locație și cu un nou format 🙂
Ne e tare dor de întâlnirile informale, printre cărți, cu voi, oameni pasionați de lectură, dispuși să luați parte la acest #schimbdecărți / #schimbdeidei 🙂

Vă invităm așadar duminică, 28 octombrie, de la ora 17:30, la Zorki Photo Cafe, noul nostru „refugiu” confortabil. Le mulțumim pe această cale pentru găzduire!

Ideea acestui proiect este aceea de a dezvolta o comunitate activă de oameni pasionați de lectură, de a crea punți de legătură între noi, ca oameni, indiferent de mediile din care provenim, de a (re)învăța să discutăm, să dezbatem, să facem schimb de idei și, bineînțeles, de cărți. Credem că lucrurile valoroase trebuie împărtășite cu ceilalți. Fiecare întâlnire va avea o temă generală de discuție » o vom anunța pe parcurs.

CUM FUNCȚIONEAZĂ? 

#schimbdecărțicluj se desfășoară foarte simplu:
» aduci o carte pe care ești dispus să o împrumuți altcuiva
» iei la schimb (împrumut) o altă carte sau mai multe cărți din rândul celor disponibile pe masă, la eveniment.
» faci schimb de date de contact cu persoanele de la care ai luat cărți sau cărora le-ai oferit cărți.

#cărțidonate – variantă
» poți aduce la eveniment și cărți cu rol de donație. Acestea fie vor putea fi luate acasă permanent de membrii comunității Schimb de Cărți Cluj, fie vor fi utilizate ulterior în cadrul altor proiecte pe care le dezvoltăm (activități de promovare a lecturii în rândul grupurilor defavorizate)
» poți lua acasă permanent, la rândul tău, cărți care au eticheta de #donație 🙂

Noi punem la dispoziție logistica, etichetele și formularele necesare pentru buna desfășurare, iar pe voi vă așteptăm să veniți ca într-o după-amiază de duminică: relaxați, cu o carte la braț. Totuși, măsura în care aduceți cărți la eveniment nu vă condiționează participarea. Toată lumea e binevenită!

Schimb de Cărți Cluj se desfășoară sub egida AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, fiind o inițiativă bookblog.ro. În Cluj, evenimentul se desfășoară în mod regulat, de obicei în ultima zi de duminică a fiecărei luni.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ. Dacă doriți să susțineți activitățile #AIVIcluj, donațiile sunt încurajate, veți vedea o cutiuță specială la fața locului.

Vă așteptăm cu drag și chef de vorbă! 🙂