Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

13 martie la ora 18:00 - 20:00

Locație

Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial
Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Asociația „Prietenii Bisericii Studenților” din Cluj-Napoca împreună cu Fundația „Mihai Neșu” vă invită vineri, 13 martie 2020, de la ora 18:00 la Casa de Cultură a Studenților o conferință cu Mihai Neșu, marele fotbalist român național și internațional care a marcat golul catre inima sa, câștigând astfel apropierea de Mântuitorul Hristos, ceea ce astăzi îl îndeamnă să fie un model de întărire atât pentru sutele de beneficiari cu dizabilitati ai Fundatiei „Mihai Neșu” de care are grijă, dar și pentru mulți tineri care își caută calea credinței.

Această conferință este un eveniment caritabil pentru sprijinirea proiectelor Fundației „Mihai Neșu”

Vă așteptăm cu drag!

Intrarea va fi liberă.

Fundatia Mihai Nesu este o organizatie primitoare, creata de Mihai Nesu pentru sustinerea copiilor cu dizabilitati neuromotorii, pentru ca acestia prin terapii precum kinetoterapie, logopedie, terapie ocupatioanala, hidroterapie, hipoterapie,Therasuit sa se insanatoseasca, sa creasca mari, veseli, increzatori si sa se poata bucura de copilarie si de viata, la fel ca toti copiii si oamenii sanatosi.

”Tu îi poţi ajuta să aibă un viitor!” este mesajul Fundaţiei Mihai Neşu pentru campania Complexul de Recuperare caritabil Sf Nectarie, dedicat copiilor cu dizabilităţi. Acest video, pe care îl puteţi urmări mai jos a fost creat în totalitate de Mihai Neşu, cu pixul în gură. La fel, tot ceea ce înseamnă proiectare şi plan a acestui proiect.

Te poţi implica şi tu şi îl poţi ajuta pe Mihai Neşu să ofere un viitor mai bun copiilor cu dizabilităţi. Trimite un SMS cu textul CRED la 8844 şi poţi face ca aceşti copii să aibă un viitor mai bun. Vei dona astfel 2 euro pentru construirea Complexului de Recuperare caritabil Sf Nectarie, dedicat copiilor cu dizabilităţi din România.