Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 23 noiembrie 2019 la ora 10:00 - 21:00

REEL ROCK – cele mai bune filme despre cățărare din acest an!

În 23 Noiembrie 2019, REEL ROCK revine la Cluj-Napoca, în cadrul TMF Transylvania Mountain Festival powered by Garmin, eveniment organizat în parteneriat cu Clubul Alpin Roman Filiala Cluj. Reel Rock aduce la Cluj o colecție în premieră a celor mai bune filme despre cățărare din lume, din acest an ! 😎 

Pregătiți-vă de acțiune ce îți taie respirația, aventuri emoționante și foarte mult umor!

Film Line-Up

În filmul The High Road (Drmul înalt), puternica și curajoasa Nina Williams se pune la încercare pe una din cele mai dificile teme de boulder de până acum!

În filmul Statele Unite ale lui Joe, cățărătorii dau de o comunitate conservatoare de mineri dintr-o zonă rurală din Utah, întâlnire ce duce la rezultate uimitoare.   

În final, în The Nose Speed Record (Recordul de viteză de pe The Nose), legendele Tommy Caldwell și Alex Honnold se bat cu cei doi dirtbag din Yosemite, Jim Reynolds și Brad Gobright pentru măreția visată.

Pe scurt despre REEL ROCK

În fiecare an, REEL ROCK Film Tour aduce în premieră cele mai bune filme de cățărare pentru comunitățile din lume, cu 500 de săli de proiecție în peste 40 de țări –  evenimentele REEL ROCK promovează atleți și producători, oferă activări pentru sponsori și strângere de fonduri pentru organizații non-profit.

Fondat în 2005 de producătorii de film Josh Lowell și Peter Mortimer, REEL ROCK a crescut ca platforma globală numărul 1 pentru filme de cățărare premiate la cele mai importante festivaluri, filme ce prezintă acțiuni curajoase, umor și mult suflet depus în aventuri incredibile pentru majoritatea publicului, de la cățărătorul autentic până la montaniardul din fotoliu. De la documentare precum The Dawn Wall și Valley Uprising pănă la scurtmetrajele precum Dodo’s Delight și Alone on the Wall, filmele REEL ROCK au câștigat nenumărate premii, inclusiv Emmy.

Sperăm ca seria REEL ROCK 14 din cadrul Transylvania Mountain Festival by Garmin să vă deschidă noi perspective asupra muntelui și asupra limitelor oamenilor din acest domeniu.

Sportivii din cadrul seriei Reel Rock 14 sunt: NINA WILLIAMS, ALEX HONNOLD, TOMMY CALDWELL, JIM REYNOLDS, BRAD GOBRIGHT.

Locație

Cinema Victoria
Cinema Victoria Bulevardul Eroilor 51
Cluj-Napoca, 400129 Romania
+ Harta Google