Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 30 octombrie 2019 la ora 19:30 - 23:00

Detalii

Data:
miercuri, 30 octombrie 2019
Timp:
19:30 - 23:00
Eveniment Categories:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2328654940571855

Locație

HUGO Restaurants
HUGO Restaurants Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 77
Cluj-Napoca, 400124 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Începând cu acest sezon, seara de Quiz se mută la Hugo, în clădirea The Office! Începând cu 18 septembrie, te așteptăm în fiecare miercuri, de la 19.30!

Quiz este pentru noi un concurs de cultură generală, fară însă a fi unul scorțos, cu domenii variate, serioase sau haioase, 10 întrebări la fiecare domeniu, echipe vesele și dornice de a se afirma.

Te provocăm să-ți testezi cunoștințele, să te plimbi prin toate colțurile lumii, să descoperi lucruri noi și neapărat…să te simți bine și confortabil! După terminarea concursului poți rămâne la o partidă sau mai multe de diferite jocuri de societate. În plus, în intervalul 23.30-24.30, poți achiziționa băuturile cu un discount generos de 50%, profitând de oferta noastră Happy Hour.

Astfel, serile de miercuri le rezervăm la Hugo The Office pentru Quiz. Adună-ți prietenii, caută un nume cât mai original pentru echipa ta, înscrie-te la concurs, iar noi abia așteptăm să ne cunoaștem.

Nu putem să nu îți spunem despre marea surpriză din acest sezon. Fiecare echipă participantă câștigă ediție cu ediție un număr pe puncte. Noi le contabilizăm, iar la final de sezon, desemnăm pe baza punctajului, cea mai bună echipă. Nu rata nici o ediție, acumulează puncte, iar noi te trimitem te răsplătim cu un premiu generos. Echipa câștigătoare va primi din partea noastră un card valoric ce poate fi utilizat în restaurantele noastre.

Iată și câteva reguli:

– jocul se desfăsoară pe echipe, o echipa putând avea cel puțin 2 membrii
– poți participa la câte ediții dorești, dar nu uita ca echipele participante acumulează puncte ediție cu ediție
– este interzisă utilizarea dispozitivelor mobile
Joacă corect și distrează-te!