Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

27 februarie la ora 19:00 - 22:00

Locație

Cinema ARTA
Cinema ARTA str. Universității, nr. 3
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

La trei zile după atacul terorist asupra redacției săptămânalului parizian Charlie Hebdo și la 40 de zile după moartea tatălui său, Lary, un doctor de vreo 40 de ani e pe cale să-și petreacă duminica în familie, la o reuniune de comemorare a tatălui său.

Dar lucrurile nu merg conform așteptărilor. Forțat să-și confrunte fricile și trecutul, să-și regândească locul în familie, Lary se vede constrâns să spună propria versiune a adevărului

SIERANEVADA

Regizor: Cristi Puiu
Cu: Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Marian Râlea, Bogdan Dumitrache, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Tatiana Iekel, Judith State
Durata: 2h 53
România, Franța, Bosnia și Herțegovina, Croația
An: 2016
Vârsta recomandată: 12+

__________________________________________

Bilete: http://bit.ly/2Sex7kP

Bilet întreg – 15 lei
Bilet cu preț redus (pentru elevi, studenți, pensionari) – 10 lei

_________________________
_____________________________________________
___________________________________

Proiecția însoțește cea mai recentă premieră Reactor de creație și experiment, (IN)CORECT, în regia Letei Popescu. Spectacolul va avea primele două reprezentații în 14 și 19 februarie la Reactor.
Mai multe detalii aici —> https://www.facebook.com/events/1053637874996362/

_________________________

Acest eveniment face parte din programul cultural „Decalaj. Narațiuni intergeneraționale”. Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.