Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 21 octombrie 2018 la ora 12:00 - 0:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 12:00, repeating until duminică, 21 octombrie 2018

Detalii

Data:
duminică, 21 octombrie 2018
Timp:
12:00 - 0:00
Eveniment Categories:
, , , , ,
Eveniment Tags:
Sit web:
http://comedycluj.ro

Organizator

Comedy Cluj
Email:
contact@comedycluj.ro
Sit web:
http://comedycluj.ro/

Program de weekend la Comedy Cluj 2018: ultimele zile

Sunt ultimele 3 zile în care Clujul se mai poate distra alături de Cameleonul simpatic al acestei ediții Comedy Cluj. Filme, scurtmetraje, spectacole de teatru, stand-up comedy sau improvizații » avem de unde alege. Să rândem, așadar!

[foto: komiti.media]

VINERI, 19 octombrie

16:30 Furlough / Concediu @ Cinema Florin Piersic

Povestea se învârte în jurul lui Nicole, ce are grijă de mama ei și lucrează part-time la o închisoare. Atunci când i se dă sarcina de a o însoți pe o condamnată într-o vizită, lucrurile iau o turnură neașteptată. Vei vedea câteva actrițe care sigur îți sunt cunoscute, precum Anna Paquin, Whoopi Goldberg sau Tessa Thompson. Ia-ți biletul de aici.

17:00 Comedy shorts @ Cinema Victoria

Râsul are mai multe forme. La fel și comedia. Așa că ne distrăm urmărind scurtmetraje din mai multe subculturi. Hăhăiala e garantată și se acceptă cu orice accent! Ia-ți biletul de aici.

18:30 Sink or swim / Înoată sau te scufunzi Cinema Florin Piersic

Cum depășești criza vârstei mijlocii? Probabil ai multe răspunsuri în minte, dar formarea unui grup de înot sincron e unul dintre ele? Dacă nu, atunci trebuie să îți iei un bilet la film de aici și să vezi cum decurg lucrurile într-un grup de bărbați care apelează la această soluție.

19:00 Eat me @ Cinema Victoria

Din sfera teatrului, spectacolul Eat me pune în lumină o acțiune aparent simplă, dar influențată de presiunile sociale, și anume, mâncatul. Fă-ți o plăcere vinovată și gustă din porția de umor propusă de Create.Act.Enjoy. Ia-ți biletul de aici.

19:00 Operațiunea monstrul @ Cinema Dacia

(Re)Urmărește Operațiunea monstrul pentru a gusta din satira românească a perioadei comuniste. Sub regia lui Manole Marcus, o expediție în Delta Dunării aduce multe peripeții, punând personajele jucate de Marin Moraru, Octavian Cotescu și inconfundabilul Toma Caragiu în cele mai comice situații. Intrarea este liberă.

21:00Stand up cu Mike Shephard & David Whitney Urania Palace

Un scriitor, un actor și o pasiune comună de a-i face pe oameni să râdă – așa pot fi descriși cei doi britanic care vor susține un show de stand up în această seară. Ia-ți biletul de aici și asigură-te că nu-i ratezi pe cei doi.

21:00 Old Boys / Școala de băieți @ Cinema Victoria

Încă nu ai aflat cum decurg lucrurile la o școală de băieți, unde popularitatea e strâns legată de competențele sportive? Află peripețiile prin care trece nepopularul Amberson, luându-ți biletul la film de aici.

SÂMBĂTĂ, 20 octombrie

13:00 Răsărit în Kimmeria / Sunrise in Kimmeria @ Cinema Victoria

Un tânăr sătean este prins în circumstanțe deosebite când o sferă ciudată, urmărită de o agenție străină de informații, se prăbușește în câmpul său de cartofi.

15:00 Contrabandă cipriotă / Smuggling Hendrix @ Cinema Victoria

Yiannis, un muzician a cărui carieră e pe ducă, intenționează să părăsească Cipru pentru o viață mai bună în străinătate. Planurile sale sunt puse în așteptare când câinele său Jimi fuge și traversează zona tampon a ONU, care împarte partea „greacă” de pe partea „turcă” a insulei. Întrucât transportul de animale dintr-o zonă în alta este interzis, Yiannis se anturează cu Hasan, un colonist turc, și cu o serie de personaje neașteptate, pentru a-și aduce înapoi cel mai bun prieten. Prin povestea simplă a unui bărbat care își pierde câinele, Contrabandă Cipriotă oferă o demonstrație vie a modului în care gardurile pe care le construim, atât reale, cât și imaginare, pot fi dărâmate.

16:30 Comedy Shorts II @ Cinema Florin Piersic

Comedy Shorts reprezintă un mix inedit de filme de comedie din subgenuri și culturi diferite care va putea oferi publicului o vedere de ansamblu asupra comediei.

17:00 Bărbatul care a cumpărat luna / The man who bought the moon @ Cinema Victoria

Un pescar din Sardinia i-a promis iubitei sale luna de pe cer, iar bărbații din Sardinia sunt cunoscuți pentru că își păstrează întotdeauna promisiunile.

18:30 Bărbați la apă / Swimming with men @ Cinema Florin Piersic

Gol pușcă în slipi! Atunci când un contabil, jucat de comediantul Rob Brydon, caută să-și recâștige soția, găsește o soluție surprinzătoare sub forma unei echipe de bărbați de înot sincron.

19:00 Concediu / Furlough @ Cinema Victoria

Nicole Stevens (Tessa Thompson) este o femeie singură care își îngrijește mama bătrână (Whoopi Goldberg) și care lucrează cu jumătate de normă la o închisoare locală. Ea primește șansa de a-și demonstra abilitățile escortând-o pe Joan Anderson (Melissa Leo) – o prizonieră ce urmează să-și viziteze mama aflată pe patul de moarte.

19:00 Teatrul Act: Constelații @ Cinema Dacia

“Constelații” are marea calitate de a sparge bariere. De a emoționa fără a fi lacrimogen, de a amuza fără a arata cu degetul. Avem un cuplu în toate variantele lui de eroare – un cuvânt greșit, o atitudine prea rece sau prea explozivă, nepăsare, infidelitate. Dar, spre deosebire de eșecurile din viață, cele de pe scenă se desfășoara în multivers, iar în realitățile lor diferite cei doi primesc mereu altă șansă. Un el și o ea se întâlnesc.

21:00 Disidenții / The Dissidents @ Cinema Victoria

Un film-călătorie în anii 80, când trei estonieni fug din Uniunea Sovietică pentru că își doresc o viață minunată în lumea liberă, așa cum au văzut în serialele ”Miami Vice”, ”Knight Rider” sau ”Santa Barbara”. Suedezii îi așteaptă ca niște eroi, care au reușit să evadeze de după Cortina de Fier. Dar, după tot circul media, disidenții noștri descoperă că nu au devenit decât niște imigranți obositori. Pentru a pune mâncare pe masă, ei sunt nevoiți să facă un lucru plictisitor….. să muncească. Aceștia nu se dau în spate de la idei noi, nebunești care ar trebui să le garanteze succesul în lumea occidental. Acesta este momentul în care lucrurile încep să o ia razna.

21:00 Campionii / Champions @ Cinema Florin Piersic

Un antrenor din baschetul profesionist reușește să treacă peste problemele și frustările cu care se confruntă antrenând o echipă de baschet cu dizabilități intelectuale.

DUMINICĂ, 21 octombrie

12:00 Teatru: Punguța cu doi bani @ Teatrul de Păpuși Puck

16:30 Al dracu’ câine / The Fucking Dog @ Cinema Florin Piersic

De obicei atunci când ne dorim un câine fie noi alegem unul, fie ne alege el pe noi. Prin alegerea aceluiași câine, Alexandra, Jovana și Marija intră în conflict cu organizația mafiotă condusă de Sergei, un traficant nemilos de droguri. Cartea de identitate americană a Alexandrei, permisul FBI al lui Frank, logodnicul ei, au pus criminalii într-o situație confuză, crezând că este o acțiune polițienească internațională. Din cauză că șeful poliției este mână în mână cu criminalii, fetele rămân doar cu opțiunea de a lua situația în mâinile lor.

18:30 M-am întors / I’m back @ Cinema Florin Piersic

După 80 de ani de la moartea sa, Benito Mussolini reapare în Piazza Vittorio. Războiul este terminat, dragostea lui Claretta a dispărut și totul pare să se schimbe. Andrea Canaletti, un tânăr documentarist cu mari ambiții, dar foarte puține succese, filmează accidental reîntoarcerea dictatorului.

Gândindu-se că este un cosplay, Canaletti decide să filmeze un documentar despre el în speranța că, în cele din urmă, va fi recunoscut ca regizor. Cei doi încep o călătorie ireală în jurul Italiei, care îi duce în emisiuni TV și momente captivante în care se confruntă cu locuitorii Italiei de astăzi. Toate acestea îi construiesc portretul unui Duce popular, până în punctul în care devine un star TV. Mulțumită popularității el visează că ar putea conduce țara din nou. Ce s-ar întâmpla dacă s-ar întoarce și în realitate?

19:00 Chirița în Iași – proiecție la Cinema Dacia

Mircea Drăgan, România, 1967. Intrare liberă!

19:00 Operele Complet Prescurtate Ale Lui William Shakespeare @ Cinema Victoria

Un show provocator, în care trei actori execută într-o oră și douăzeci de minute toate piesele și sonetele lui William Shakespeare. Toată poezia operelor lui Shakespeare este prezentată într-un număr de virtuozitate care amestecă opera, circul, tragedia cea mai sublimă, happening-ul și spectacolul horror într-un ghiveci gustos și hrănitor.

21:00 Gardienii / Guardians @ Cinema Victoria

Gardienii este un thriller comic câștigător al multor premii, a cărui acțiune se petrece în East End – o zonă cu un trecut hoărât și un viitor incert. Acțiunea se desfășoară în jurul lui Carlson și Lavender, care au grijă de o casă veche de 200 de ani. La început nu trebuie decât să se descurce unul cu altul, însă după un timp totul pare straniu. Zgomotele, umbrele și aparițiile ciudate arată de fapt că sunt supravegheați. Dar de către cine? Fantome? Intruși? Ființe sexuale? Oricine ar fi, acești doi idioți nu sunt în stare să facă față.

21:00 JUST PUSH PLAY @ Cinema Florin Piersic

Spectacol de improvizaţie. Totul se construieşte pe loc, fără regizor, fără scenariu. Telecomanda e în mâna publicului. So… JUST PUSH PLAY!