Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 1 februarie 2020 la ora 17:00 - 18:30

Detalii

Data:
sâmbătă, 1 februarie 2020
Timp:
17:00 - 18:30
Eveniment Categories:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/179730716578397

Locație

Muzeul Etnografic al Transilvaniei
Muzeul Etnografic al Transilvaniei Str. Memorandumului nr. 21
Cluj-Napoca, 400114 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită sâmbătă, 1 februarie 2020, începând cu ora 17, la evenimentul intitulat: „Povești de la Hanul Vechi”.

Chiar în timpul nostru, chiar acum, în același oraș pe care-l locuim împreună cresc nevăzuți artiștii zilei de mâine. E o șansă să trăiești în Cluj; pentru că din când în când ei ies în fața ta ca să-ți arate unde-au ajuns și cât de frumoși au crescut. Unii vor cânta pe scene mari ale lumii, alții o să aleagă alt drum. Dar toți vor avea grijă de sufletele noastre, atât de doritoare de muzică.

Veți asculta 7 viitoare soprane, studente ale Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” la clasa Dianei Țugui, cântând 7 superbe prelucrări populare maghiare, 7 ucrainene și 7 românești, frumoase ca niște povești depănate la Hanul Vechi într-o seară de iarnă.

Evenimentul va avea loc în Sala Reduta (sediul instituției, în cadrul secției pavilionare a Muzeului Etnografic al Transilvaniei), str. Memorandumului nr. 21.

Spectacolul durează o oră și zece minute. Pentru oricine iubește muzica, intrarea este liberă. Vă așteptăm cu mult drag!