Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 10 decembrie 2017 la ora 11:00 - 12:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on duminică, 10 decembrie 2017 at 12:30

Detalii

Data:
duminică, 10 decembrie 2017
Timp:
11:00 - 12:00
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
,

Locație

Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca
Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca Strada I. C. Brătianu, nr. 23
Cluj-Napoca, 400079 RO

Organizator

Teatrul de Păpuși Puck
Telefon:
0264 595 992
Email:
teatrulpuck@yahoo.com
Sit web:
http://www.teatrulpuck.ro/

Povestea prinţesei Aurora, din nou la Teatrul „Puck”

Spectacolul ”Frumoasa din pădurea adormită”, după Frații Grimm, va avea două reprezentații pe scena Teatrului de Păpuși PUCK din Cluj-Napoca duminică, 10 decembrie, de la orele 11:00 și 12.30.

Este povestea prințesei Aurora și a regatului vrăjit de ursitoarea cea rea, care doreşte să se răzbune pentru că nu a fost invitată la petrecerea dată în cinstea micuței prinţese. Ca urmare, Aurorei îi este ursit ca, în ziua în care va împlini 16 ani, să se înţepe într-un fus şi să moară. Blestemul aruncat asupra prinţesei este însă „îndulcit” de o ursitoare bună. În acest fel, Aurora nu va muri, ci va cădea într-un somn adânc, împreună cu întregul regat. Prinţul sortit va dezlega vraja, iar sărutul lui o va trezi la viaţă pe frumoasa Aurora și pe toți ai ei.

Regia este semnată de Gabriel Apostol, scenografia de Andra Ștefan, iar ilustrația muzicală a fost realizată de Dan Bălan.

Distribuția: Robert Gutunoiu, Andra Ştefan, Călin Mureşan, Ionuţ Constantinescu, Frunzina Anghel, Angelica Pamfilie, Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Adina Ungur și Iulian Lungu.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.