Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 8 mai 2018 la ora 9:00 - 22:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on joi, 10 mai 2018 at 9:00

Detalii

Data:
marți, 8 mai 2018
Timp:
9:00 - 22:00
Eveniment Categories:
, , ,
Eveniment Tags:
, ,
Location : Încărcați harta

Physical Theatre | Workshop cu Andrea Gavriliu

Se spune despre dans că este limbajul ascuns al corpului și al sufletului, iar efectele benefice ale acestuia se răsfrâng atât asupra trupului, cât și asupra minții.

Alături de Andrea Gavriliu, coregraf la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca și profesor asociat la Facultatea de Teatru și Televiziune, vei avea ocazia să descoperi noi posibilități de exprimare prin intermediul corpului și să afli ce înseamnă Physical Theatre.

Atelierul va avea loc în datele de 8 și 10 mai, în Cluj-Napoca, și va consta în exerciții bazate pe studii de mișcare, oferind unelte eficiente pentru a observa, crea și evalua mișcări prin prisma mai multor factori: dinamică, acțiuni, spațiu, timp, calitatea mișcării și efortul depus pentru a o executa.

Se va pune accent pe expresivitatea fiecărui segment al corpului prin exerciții de dezvoltare a coordonării, a ritmului și a lucrului în grup. Pe această bază se vor insera și noțiuni din diferite tehnici din dansul contemporan și se va încuraja improvizația ca rezultat al stimulării imaginației. Workshopul se adresează tuturor pasionaților de mișcare/dans/teatru, cu sau fără experiență anterioară.

Program:

08.05 – 19.00 – 22.00
10.05 – 19.00 – 22.00

Taxa de participare:

150 lei pentru ambele zile sau 90 lei pe zi.

Studenții din domeniile actorie, păpuși, coregrafie și regie pot beneficia de REDUCERE, în limita locurilor disponibile: 100 lei pentru ambele zile sau 70 lei pe zi.
Accesul la workshop se face pe bază de înscriere, completând formularul https://goo.gl/forms/hPOPOUe3PpaLoYD83.
Maximum 25 participanți.

BIO: Andrea Gavriliu, coregraf și performer, a absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității „Babeș-Boylai” din Cluj-Napoca, secția actorie, clasa prof. dr. Bács Miklós. A urmat masteratul în coregrafie la Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” București, clasa prof. dr. Raluca Ianegic. În prezent este coregraf la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca și profesor asociat la Facultatea de Teatru și Televiziune. A semnat coregrafiile unor spectacole create de regizori precum: Mihai Măniuțiu, Radu Afrim, Andrei Șerban, Alexander Hausvater, Theodor Cristian Popescu, Kushida Kazuyoshi, Ana Mărgineanu, Vlad Massaci și alții, acestea bucurându-se de o reală apreciere la numeroase festivaluri din România, dar și din străinătate. A realizat spectacolul „Zic Zac” care i-a adus Premiul Special al senatului UNITER pentru teatru – dans, ediția 2014.