Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 21 decembrie 2019 la ora 19:00 - 20:30

| 59 RON – 139 RON

Detalii

Data:
sâmbătă, 21 decembrie 2019
Timp:
19:00 - 20:30
Preţ:
59 RON – 139 RON
Eveniment Categories:
, ,
Sit web:
https://bilete.sublime.ro/bilete-paula-seling-colindam-colindam-cluj-napoca-44723/

Locație

Cinema Florin Piersic
Cinema Florin Piersic Piata Mihai Viteazu nr. 11
Cluj-Napoca, 400151 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Paula Seling anunță un concert excepțional de Crăciun, urmat de un turneu național

Una dintre cele mai spectaculoase și mai elegante voci din muzica românească, Paula Seling, ajunge în toată țara cu o gală excepțională cu colinde autentice românești și cântece de iarnă.

IMPORTANT » Concertul de la ora 19:00 este SOLD OUT. Vestea bună este că un al doilea concert a fost deja programat pentru ora 17:00, în aceeași zi (21 decembrie 2019). Biletele au fost puse în vânzare » aici.

Show-ul este conceput ca o întâlnire cu toată familia, o celebrare a sărbătorilor care urmează să vină, un moment în care să ne reamintim bucuria de a dărui și a primi.

„În copilărie, Crăciunul era cea mai așteptată sărbătoare. Împreună cu fratele, verișorii mei și copiii unor prieteni de familie, ne puneam la punct repertoriul de colinde și mergeam la colindat. Îmi amintesc că iernile erau foarte grele, cu zăpadă mare și frig, dar asta nu ne împiedica să colindăm tot satul. Și la noi veneau colindători și „hitul” sărbătorilor era “Aseară pe-nserate”, un colind superb  pe care îl cânt și azi, sub forma de „Poveste din Viflaim”.

În timp, am tot înregistrat colinde și, cântând-le, am înțeles că printre lucrurile pe care trebuie să le fac, este să duc povestea nașterii Lui Iisus mai departe, prin colindele pe care le interpretez. Este o sarcină foarte importantă pentru mine, pe care o fac cu toată dragostea. De aceea aștept cu sufletul la gură acest turneu în cadrul căruia voi încerca să ofer publicului toate experiențele trăite în satul de la bunici, în copilărie”, spune Paula Seling.

Iată orașele din turneul „Paula Seling – Colindăm, Colindăm”: Constanța – 2 decembrie, Buzău – 3 decembrie, Bistrița – 8 decembrie, Piatra Neamț – 9 decembrie, Iași – 10 decembrie, Galați – 11 decembrie, Ploiești – 15 decembrie, București – 16 decembrie, Brașov – 19 decembrie, Deva – 20 decembrie, Cluj-Napoca – 21 decembrie, Timișoara – 23 decembrie.

Biletele sunt puse în vânzare pe sublime.ro si pornesc de la 59 lei.