Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 29 septembrie 2019 la ora 14:00 - 19:00

Detalii

Data:
duminică, 29 septembrie 2019
Timp:
14:00 - 19:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://comunicarenonviolenta.ro/eveniment/nvc-day-2019-ziua-comunicarii-nonviolente-editia-3/

Locație

Comunicare nonviolenta
Comunicare nonviolenta Cluj-Napoca, 400613 RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

În speranța că va deveni o tradiție de lungă durată, pentru al treilea an la rând Ziua Internațională a Comunicării Nonviolente este sărbătorită și anul acesta la Cluj-Napoca.

Va fi un eveniment care va marca și evoluția comunității locale de comunicare nonviolentă din Cluj-Napoca, fiindcă toți facilitatorii de workshop-uri sunt din rândul participanților de la diversele evenimente de CNV organizate în ultimii ani. Unii deja cu experiență, alții poate la primul workshop oferit, dar toți cu dorința de a celebra prin propria contribuție ceea ce comunicare nonviolentă le-a adus în propriile vieți.

Evenimentul organizat de un grup de voluntari va cuprinde o scurtă sesiune plenară de bun venit, urmată de mai multe serii de workshop-uri in paralel. Workshop-urile vor fi de maxim 60 de minute, cu minim de input teoretic sau cadrare, iar majoritatea timpului va fi axat pe demonstrații practice, jocuri de rol, exerciții concrete.

Ne dorim așadar ca participant, să rămâi cu impresia la finalul evenimentului că a folosi comunicarea nonviolentă este un lucru natural, firesc și aplicabil în orice context de viață.

Evenimentul se va desfășura duminică, 29 Septembrie 2019, începând cu orele 14.00, la sediul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicare din cadrul UBB, de pe strada Septimiu Albini nr.10 (lângă hotel Topaz). Orarul complet va fi anunțat cu câteva săptămâni înainte de eveniment, dar va avea cel puțin 4 ore durată.

Datorită parteneriatului cu FSPAC, participarea este în limita a 60 de locuri nominale, completând formularul de mai jos.

NVC DAY 2019 – Ziua comunicării nonviolente ediția 3