Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

24 februarie la ora 7:30 - 10:30

Detalii

Dată:
24 februarie
Timp:
7:30 - 10:30
Eveniment Categorii:
, , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/864065830730746

Locație

ClujHub
ClujHub Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca, 400110 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Unde îți bei cafeaua dimineața? Acasă, la birou, to go?
Ce-ai spune de un loc cosy? Dar de niște muzica, culoare, puțină socializare și câteva zâmbete?

Hai la Morning Espression să îți începi dimineața într-un mod relaxant la cafea și să te încarci cu energie pentru întreaga săptămână.

Morning Espression se va desfășura periodic în diverse locații partenere din Cluj-Napoca și va fi îndulcit cu note muzicale, expoziții foto, teatru, stand-up comedy, susținute de tineri artiști.

În cadrul acestui eveniment participanții vor avea ocazia să învețe substraturi despre cultura cafelei, atât prin experiența savurarii unei cafele excepționale, cât și prin informațiile primite despre soiul respectiv de cafea și metoda de preparare. Nu in ultimul rand vor gusta din reprezentarea artistică, având ocazia unei socializari mixte dintre public, artist si creație.

Știm că ziua de luni e ziua cea mai plină, aglomerată și cea care dictează întrega săptămână. Și asta ne-au spus-o bariștii, oamenii matinali care iau pulsul fiecărei dimineți. Așa că, ce-ar fi să începi săptămâna cu un vibe relaxant și să te încarci cu bună dispoziție pentru întreaga zi?

La 7 punem apa la fiert, la 7.30 deja poți simți aroma de cafea care te îmbie înăuntru, iar în timp ce tu îți faci prieteni, noi pregătim scena pentru (re)fresh-ul dimineții și te invităm să intri în lumea artelor și a contemplării.

După 9.30 you can express yourself cu artiștii, le poți pune întrebări, îți pot da insight-uri și poate data următoare vei fi și tu pe scena.

Ne vedem in 24!