Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 29 februarie 2020 la ora 14:00 - 20:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 29 februarie 2020
Timp:
14:00 - 20:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://forms.gle/g8pL7fjsRUGf13AT6
Location : Încărcați harta

The Tutors revine! ?

Este vorba despre un program de mentorat pentru copiii / tinerii care au nevoie de ajutor si sustinere la diferite materii din programa scolara actuala, dar si pentru copiii care sunt pe cale sa-si descopere talentele si pasiunile si au nevoie de indrumare in acest sens.

Am dat deja drumul inscrierilor, dar intre timp vrem sa te invitam sambata, in 29 februarie, sa ne cunosti, sa afli mai multe despre noi si sa vezi care e treaba cu acest proiect ?

Poti veni singur, sa iti aduci cativa colegi, prieteni sau chiar sa vii cu parintii, va asteptam pe toti cu mare drag ?‍??‍?

Vei avea ocazia sa cunosti profii aia cool despre care iti povesteam, care te vor ajuta cu meditatii la mate, romana, istorie etc.

Si nu stiu daca ti-am spus, dar in cadrul The Tutors vom avea si niste workshop-uri foarte faine de DJ, gaming, barista, cooking etc. – pe care le facem ca sa te ajutam sa iti descoperi pasiunile si sa iti dezvolti abilitatile creative ?

La eveniment ii vei cunoaste si pe trainerii nostri, iar unii iti vor da si un mic teaser, sa vezi ce se va intampla efectiv la workshop-uri ?

In plus, vei putea sa auzi de la fostii elevi cum li s-a parut lor experienta The Tutors si daca i-a ajutat in vreun fel.

Vom fi toti acolo sa iti raspundem la intrebari, sa stam la o poveste si sa bem un suc impreuna ☺

Iar daca iti place de noi si esti pregatit sa vezi ca educatia se poate face si altfel, te vei putea inscrie chiar atunci pe loc ?

Ce zici, suna bine?

Nu uita: sambata, 29 februarie, intre orele 14-20, la sediul nostru de pe Horea 75. Be there or be square ??

Link inscriere meditatii: https://forms.gle/HxgQubTYJyMYfaSN9