Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 28 martie 2019 la ora 19:00 - 23:30

| Gratuit

Detalii

Data:
joi, 28 martie 2019
Timp:
19:00 - 23:30
Preţ:
Gratuit
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2466473146913715/

Organizatori

Beer Hype
Beerologique

Meet the brewer: joi, 28 martie, 19:00, Flying Circus, intrare liberă

Fiecare călătorie începe cu un singur pas, iar în timp ce hype-ul berii artizanale din România este în plină expansiune, ne-am gândit că ar fi o idee bună sa privim înapoi la cum a început toată frenezia.
Ca în cazul oricărui nou concept, e nevoie de câțiva pioneri curajoși pentru a-și lua inima-n dinți și a deschide drumuri. Zăganu și Ground Zero au fost printre primele fabrici de bere artizanală care s-au deschis în România. Așa că i-am invitat alături de noi să vorbim despre cum este să începi o revoluție.
Zaganu se numără printre primele micro-berării care și-au deschis ușile în România, și sunt, probabil, cele mai reușite până în prezent. Vom discuta cu proprietarul și berarul-șef – Laurențiu despre cum a început totul și încotro se îndreaptă.
Ground Zero au fost probabil prima fabrică de bere românească care a adoptat o abordare mai occidentală, cu o gamă inspirată în mare măsură de americani și o atitudine ieșită din tipare, în stil Brewdog. Ei continuă să evolueze și să experimenteze, ceea ce i-a poziționat ca un campion ferm în domeniul berii artizanale din România. Vom sta de vorbă cu Răzvan, proprietar și berar-șef pentru a afla mai multe despre viziunea lor.
Ne vedem așadar în 28 Martie cu bere excelentă la draft și la sticlă, la discuții și dezbateri și ocazia de a întâlni doi berari pioneri ai berii artizanale românești.

Locație

Flying Circus Cluj
Flying Circus Cluj Strada Universității, 3
Cluj-Napoca, 400091 Romania
+ Harta Google