Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 7 decembrie 2019 la ora 19:00 - 22:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 7 decembrie 2019
Timp:
19:00 - 22:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.entertix.ro/evenimente/2638/kings-on-ice-7-decembrie-2019-bt-arena-cluj-napoca.html

Locație

Polyvalent Hall (Cluj-Napoca)
Polyvalent Hall (Cluj-Napoca) Strada Uzinei Electrice
Cluj-Napoca, 400375 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Spotlights aduce la Cluj Napoca pe 7 decembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca (BT Arena) Kings on Ice, cel mai grandios show de patinaj artistic din lume , în frunte cu Evgeni Plushenko și renumitul violonist Edvin Marton.

Pentru 2019, celebrul spectacol Kings on Ice va reuni la Cluj Napoca 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, care au pregătit o nouă serie de numere şi demonstraţii puse în scenă de nume consacrate ale patinajului internaţional.

Evgeni Plushenko s-a născut la Dzhamku, Rusia și este cel mai cunoscut patinator la momentul actual. Are la active 50 de premii printre care:3 medalii olimpice de aur(2002, 2006, 2010), fiind de 4 ori câștigător al competitiei Grand Prix, de 5 ori campion European, de 7 ori castigatorul Campionatului National de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat saritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop

Adelina Sotnikova, s-a născut la Moscova și este campioană olimpică la patinaj artistic feminin la Soci în 2014, fiind și de 4 ori campioană la Campionatul Național din Rusia.Ea mai are la activ o medalie de argint la Jocurile Olimpice de Iarnă, 2 medalii de argint la Jocurile Olimpice europene, 5 medalii la Grand Prix și nenumărate premii la etapele de juniori.

Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti sunt patinatori pereche de 2 ori olimpici la Jocurile Olimpice Europene din 2010 și 2015. Au la activ 2 medalii olimpice de bronz în 2009 și 2010, 2 medalii de bronz la finalele Grand Prix și sunt de 3 ori campioni la Campionatul Național din Rusia.În 2015 au devenit prima pereche de patinatori din istorie, care a reușit să facă două sărituri cvadruple cu aruncare.

Ivan Righini este un patinator de mare anvergură, el fiind numit de 2 ori campion al Bavariei Open și de 4 ori campion național al Italiei.
Dmitri Soloviev și Elena Ilinyk au fost numiți campioni ai Rusiei și au împreună peste 10 premii la competiții mondiale, europene și premii Grand Prix.

Dmitri Soloviev este unul dintre cei mai buni dansatori pe gheață ai Rusiei. A câștigat alături de Ekaterina Bobrova medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2013. Cei doi au primit și două medalii de aur la Grand Prix, în 2010 Cupa Rusiei și în 2011 Cupa Chinei.Dmitri Soloviev a fost numit campion European în 2013 și de 6 ori Campion la Naționalele Rusiei.

Elena Ilinyk este una dintre cele mai bune dansatoare pe gheață a Rusiei. Alături de partenerul ei, Ruslan Zhiganshin a devenit campioană națională a Rusiei în 2015.

Alături de Nikita Katsalapov a primit medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2014. În 2012 și 2013 cei doi au primit argintul la Campionatul European,iar în 2014 au primit medalia de bronz. În 2010 cei doi erau campioni mondiali la etapa junior.

Publicul se va bucura de inca 20 de partinatori, de la gala Kings On Ice nu va lipsi laureatul premiului Emmy, Edvin Marton. Sub corzile celebrului sau Stradivarius, „Printul Viorii” va oferi publicului un show de neuitat, o retrospectiva emotionanta a pieselor ce au cucerit milioane de ascultatori din toate colturile lumii.

Bilete disponibile pe:
ENTERTIX.RO – https://www.entertix.ro/evenimente/2638/kings-on-ice-7-decembrie-2019-bt-arena-cluj-napoca.html
MYTICKET.RO- https://www.myticket.ro/evenimente/2638/kings-on-ice-7-decembrie-2019-bt-arena-cluj-napoca.html

La prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale platformelor de vânzare bilete. Aceste taxe diferă în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet. De exemplu, pentru bilet de 88 lei, taxele sunt de 5,28lei.

Biletele cu 25% reducere pot fi achiziționate în limita stocului disponibil.

Accesul in Sala Polivalenta se va putea face de la orele 18:00, evenimentul incepand de la orele 19:00.
Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt pot primi bilet cu titlu gratuit la eveniment .
Copiii până la vârsta de 5 ani ce pot fi ținuți în brațe nu plătesc bilet. Copiii peste 5 ani plătesc prețul întreg al biletului.
In cadrul evenimentului , vor fi amenajate zone de bar, iar achizitionarea produselor se va putea face pe baza de token.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment accesati www.spotlights.ro, sau pagina de facebook a evenimentului.