Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 1 iunie 2018 la ora 10:00 - 20:00

Detalii

Data:
vineri, 1 iunie 2018
Timp:
10:00 - 20:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Locație

Iulius Parc Cluj-Napoca
Iulius Parc Cluj-Napoca str. Alexandru Vaida-Voievod, nr. 53B
Cluj-Napoca, 407132 Romania

Kiddy Festival în Iulius Parc

Jocuri antrenante, ateliere creative, activități captivante și proiecții de animații de 1 iunie la Kiddy Festival!

Copii, părinți și bunici, sunteți pregătiți de distracție? Pe 1 iunie, petrecem de dimineață până seară, la Kiddy Festival, în Iulius Parc. Buna dispoziție va fi asigurată prin activități dintre cele mai captivante și antrenante, jocurile copilăriei, ateliere de creație și proiecții de animații în aer liber.

Pe 1 iunie, destinația prichindeilor și a tuturor celor care vor să-și amintească de bucuria copilăriei este Iulius Parc. Aici se va desfășura Kiddy Festival, un eveniment organizat de Ziua Copilului, care le oferă năzdrăvanilor o zi de poveste, cu toate activitățile pe care le îndrăgesc. Vineri, Iulius Parc se va transforma într-un imens spațiu de joacă, unde ștrengarii se vor putea amuza în voie, alături de alți copii de vârsta lor. Kiddy Festival le propune o zi plină de surprize, pe cât de antrenante, pe atât de captivante. Participarea este gratuită, activitățile organizate fiind dedicate copiilor cu vârsta mai mare de trei ani.

De la ora 12.00, ștrengarii vor putea participa la competiții sportive și haioase, precum frisbee, badminton, minigolf și altele. Petrecerea va fi completată cu sesiuni de flash tattoos, iar cei care vor să își pună în valoare abilitățile de detectivi vor putea participa la treasure hunt. Puștii pasionați de mișcare vor învăța mai multe despre yoga for kids, iar cei cu spirit creativ și imaginație vor fi invitați la workshop-ul de confecționat zmee. Surprizele nu se opresc aici, pentru că agenda Kiddy Festival continuă și de la ora 21.00, cu proiecții de filme în aer liber. Va fi prilejul perfect pentru a încheia Ziua Copilului în compania personajelor preferate din animații, ale căror peripeții vor stârni hohote de râs.

Vino pe 1 iunie, în Iulius Parc, să te bucuri de surprizele Kiddy Festival!