Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 20 noiembrie 2018 la ora 9:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 9:00, repeating until miercuri, 21 noiembrie 2018

Detalii

Data:
marți, 20 noiembrie 2018
Timp:
9:00
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
Sit web:
http://itdays.ro

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca
Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 Romania

IT Days 2018: #BuildingTomorrow
20-21 noiembrie, Cluj-Napoca

Cea de-a șasea ediție a conferinței IT Days are loc în 20-21 noiembrie 2018 la Cluj-Napoca. Tema principală în acest an se desfășoară în jurul conceptului de Building Tomorrow, ca un mod de a sublinia măsura în care tehnologia, programatorii și cei care muncesc în domeniu contribuie la dezvoltarea lumii și societății în care trăim.

Cele două zile ale conferinței vor aborda, pe cele 4 scene organizate, subiecte din numeroase domenii cu impact la momentul actual: Products & Leadership, Artificial Intelligence, Automotive, Industry 4.0, Electronic Trading, Blockchain, Microservices, AR & VR, Testing, Management, SAP, Agile, Research, Web 2.0 / 3.0, Startups, Security, Software Architecture, Programming, DevOps, Hands on lab.

La eveniment va fi prezent, în calitate de invitat special Sir John Dermot Turing, nepotul celebrului Alan Turing, cel considerat a fi părintele informaticii și al inteligenței artificiale teoretice. Dermot Turing va aborda în cadrul IT Days 2018 aspecte corelate cu activitatea lui Alan Turing: decodificarea codurilor în cel de-Al Doilea Război Mondial, testul Turing, inteligența artificială – puse în perspectiva contribuției lor la evoluția tehnologiei și a domeniului IT.

Invitați speciali și speakeri IT Days 2018:

  • Mark Seemann » programator experimentat și speaker la numeroase conferințe internaționale. Prezentare » Human Code – cum putem face codul mai apropiat de oameni?
  • Peter Lawrey » unul dintre cei mai buni specialiști Java, fondatorul Chronicle Software. Prezentări » Design consideration in creating a new high performance blockchain platform in Java și High-performance libraries in Java
  • Peter Leeson » consultant în îmbunătățirea proceselor într-o organizație, a fost evaluator și instructor pentru CMMI Institute. Prezentare » Understanding Complexity & Workshop » Understanding Management
  • Voicu Oprean »  unul dintre cei mai dinamici CEO din piața produselor software românești, prin compania sa AROBS. Domeniul abordat » automotive.
  • Klevis Ramo » programator, pasionat de machine learning. Prezentare & Workshop » Java Autonomous driving – Car detection
  • Mihai Dumitrescu » co-fondatorul Lampix, unul dintre startupurile inovatoare de succes din România.
  • Silviu Dumitrescu » Absolvent al Universității din Brașov, secția Matematică-Informatică, master în Tehnologia Informației la Universitatea din Brașov și la Universitatea din Oldenburg, doctorat la Universitatea București în domeniul Informatică. Lucrează în domeniul IT de peste 30 ani, iar în Java a scris primele aplicații în 1999. De asemenea, a dezvoltat aplicații și în limbaje precum PHP, Delphi, C, C++, Javascript și mai nou TCL.
  • Dan Suciu » director de educație și dezvoltare la 3Pillar Global, profesor la Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea Babeș Bolyai, consultant și trainer.
  • Ciprian Sorlea »  CTO la Nordlogic, experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea software, coaching și management.

Pentru a fi la curent cu ultimele detalii cu privire la program și invitați speciali, urmăriți website-ul evenimentului » itdays.ro