Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 11 octombrie 2017 la ora 19:00 - 21:00

Detalii

Data:
miercuri, 11 octombrie 2017
Timp:
19:00 - 21:00
Eveniment Categories:
, ,
Sit web:
https://www.biletmaster.ro/ron/Production/473946/[email protected]

Nici iubitorii de teatru nu au fost uitați la cea de-a VII-a ediție TiMAF.
Astfel, miercuri, 11 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Studenților, actorii teatrului ,,Aureliu Manea” din Turda, vor interpreta ,,Indrăgostiții din Ancona”, o comedie muzicală în regia lui Andrei Mihalache.

În piesa „Indrăgostiții din Ancona”, acţiunea se petrece în orăşelul italian Ancona, într-o veche piaţetă, unde apropierea dintre case şi vulcanicul sânge latin fac imposibile păstrarea secretelor.
Cel mai important om din oraş este bogătaşul Tomao Nicomaco, un Don Juan văduv, aflat la ultima tinereţe.El are o fată, Lucia, bâlbâită şi mioapă pe care doreşte să o mărite cu Giovanni, proprietarul unei cafenele din apropiere. În vecinătatea lor mai locuieşte şi Agnese, patroana unui motel, fosta iubită a lui Don Tomao, o femeie care ştie tot şi spune tot. Aceleaşi “calităţi” le are şi Dorina-menajera, amanta lui Don Tomao. Dar inima tinerei Lucia este subjugată de către Luigi, un cântăreţ ambulant, îndrăgostit şi el la rândul lui de Lucia. Planul lui Don Tomao de a-şi mărita fata cu Giovani cunoaşte o întorsătură neaşteptată odată cu venirea lui Lucrezio, student audient, fost marinar, suferind din dragoste şi cu gânduri sinucigaşe. Victoria se alătură grupului colorat din Ancona, o tânără moldoveancă cu puţine cunoştinţe de limba italiană, cu suflet mare şi viitoare mamă. Tatăl copilului ei este Giovani. Răsturnare de situaţii când cea care era considerată moartă, Drucilla, iubita lui Lucrezio, se reîntoarce în orăşelul natal.

DISTRIBUŢIA:

Miron Cornel
Mihaela Maria Deceanu
Doina Șoproni
Alexandra Dușa
Ioan Alexandru Savu
Călin Mihail Roajdă
Maria Salcă
Diana Tușa
George Sfetcu/ Vali Oncu
cu participarea extraordinară a baritonului
Adonis Tanța

Regia artistică: Andrei Mihalache

Scenografia: Eliza Labancz

Pregătirea muzicală: Dorin Griguţă

Coregrafia: Gabriela Tănase

_______________________________________________

Bilete se gasesc la sediul OMNIPASS, str. Avram Iancu nr. 27, începând din 27 septembrie, de luni până vineri, în intervalul orar :11.00-18.00.

Preț bilete: 30/25/20 RON