Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 7 decembrie 2018 la ora 19:00

Detalii

Dată:
vineri, 7 decembrie 2018
Timp:
19:00
Eveniment Categorie:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2121164348195255/

Locație

Cluj-Napoca, România

Între „un Centenar” și „un Crăciun” parcă merge „un ImproVshow”!

Trupa Silver te invită la un spectacol de teatru de improvizație vineri, 7 decembrie, începând cu ora 19:00, la Fabrica de Pensule.
Actorii trupei Silver te pun, însă, la treabă. Vino la improVshow: fii actor, regizor și dramaturg împreună cu ei.

Silver este o trupă de teatru de improvizație formată din absolvenți ai Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj. O gașcă de băieți energici, efervescenți, mânați de o poftă nebună pentru imprevizibil, spontan, nebunul moment al prezentului.

”Activitatea trupei a pornit de la inițiativa de a juca și în afara granițelor școlii, cu o formă de teatru care ne cere disponibilitatea de a ne juca, de a ne lăsa pradă spontaneității și neașteptatului. În schimb, am fost bombardați cu adrenalină și energie, și, implicit, participarea activă a spectatorilor, care, cu o pornire nemiloasă, nu ezită nici o clipă să ne propună o nouă temă de improvizație pentru a vedea cum o scoatem la capăt”.

În teatrul de improvizație spectacolul se naște pe loc în fața spectatorului, și, în mod obligatoriu, actorul interacționează constant cu publicul. Mai exact, spectacolul ia viață în jocuri de improvizație a căror temă este mereu dată de către spectatori, acești „regizori” fără voie dar cu poftă de joc și joacă fără de care show-ul nu poate începe, nu poate continua, nu se poate încheia!

Lecția cea mai importantă a Improvizației este că totul se întâmplă acum, în fața mea, în relație cu omul sau oamenii din fața mea, trecutul a fost, viitorul are să vină, prezentul e locul de întâlnire al celor două și singurul element viu, valabil, care ne interesează.

Distribuția
Han Andrei
Norbert Boda
Cătălin Mocan
Andrei Gîjulete
Salceanu Bogdan
Theo Gabar
Vlad Marin

Bilete: se vor putea achiziționa pe bază de rezervare sau direct la locație în limita locurilor disponibilie. Rezervările se pot face printr-un mesaj la pagina ImproVshow Silver.
Bilet întreg: 20 lei
Bilet redus (elevi/studenți) 10 lei
Vezi mai puţin