Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 31 octombrie 2018 la ora 10:00 - 20:00

Detalii

Dată:
miercuri, 31 octombrie 2018
Timp:
10:00 - 20:00
Eveniment Categorii:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/769945006691511/

Locație

Cluj-Napoca, România

Organizator

Squad Store Shooting Range Cluj
Telefon:
0743 171 170
Email:
office@squadstore.ro
Sit web:
http://www.squadstore.ro/

In data de 31 octombrie 2018 toate tintele noastre intra in spiritul Halloween-ului. Va invitam ca in mijlocul saptamanii sa ne ignoram problemele, sa ne amanam deadline-urile, mutam sedintele si sa imbratisam ludicul sarbatorii. Ca atare, miercuri de la 10 la 20 va asteptam la vanatoare de fantome.

Toate tintele de miercuri vor fi in forma de fantome. Instructorii nostri vor nota punctajul obtinut de fiecare client, care ne trece pragul. La finalul zilei, vom trage linie si vom declara cel mai ager vanator de fantome. Vanatorul nu va ramane “nepedepsit” si pe langa diploma magna cum laudae ” Trick or treat?- Halloween la Shooting Range ” va primi si un premiu surpriza.

Totodata, ca ridicam putin cotele distractiei miercuri in loc de tinta se va putea trage in dovleci. De dovleci ne ocupam noi, dar daca veti dori sa veniti cu propriul dovleac, pe care sa il puteti duce acasa dupa sesiunea de tragere(asta daca va supravietui), noi va asteptam cu bratele deschise. Iesim putin din tipar si va propunem o alta modalitate de a sculpta, poate chiar cu un calibru de 9x19mm.

Daca si tu cautai un mod inedit de a sarbatori Halloween-ul te asteptam la vanatoarea de fantome si decoratul de dovleci din cadrul ” Trick or treat?- Halloween la Shooting Range “