Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 8 februarie 2020 la ora 10:00 - 21:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 8 februarie 2020
Timp:
10:00 - 21:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1027626960935976

Locație

JumpingHouse
JumpingHouse str. Fabricii de Chibrituri nr. 1
Cluj-Napoca, 400000 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

În fiecare weekend, între 10 dimineața și 9 seara, te așteptăm la sărit la JumpingHouse. Pentru toți cei care vor să facă sport în timp ce se și distrează, fie singuri, fie cu prietenii sau cu familia, punem la bătaie 350 de mp de #trambuline elastice, trambuline olimpice, traseu ninja, perete de #cățărat, groapă cu bureți, spider wall și muuuultă #distracție. Ce facem în weekend? Sărim!

Accesul în parcul de trambuline este destinat celor peste 7 ani, iar dupa ora 19 celor peste 14 ani.

Pentru a economisi timp la sosire, descarcă de pe site www.jumpinghouse.ro Acordul de participare (îl găsești aici: http://bit.ly/AcordJH) și adu-l semnat. Pentru minori, Acordul trebuie semnat de părinte/tutore.

Rezervă-ți locul de pe acum pentru a fi sigur că vei putea sări la ora la care ajungi: www.jumpinghouse.ro click REZERVA. Nu se procesează plăți online, doar se rezervă timpul de sărit. Vezi tarifele de acces aici: http://tiny.cc/ryhrfz

Timpii de sărit încep la fix și la și jumătate. Îți recomandăm să sosești cu 15 minute mai devreme pentru a evita formarea cozilor și reducerea timpului de sărit.

Te așteptăm! Jumping time is fun time! Ne găsești ușor pe Waze sau Google Maps ca locatie Jumping House.

#JointheJump
#AlwaysUpNeverDown