Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 28 octombrie 2018 la ora 12:00 - 13:00

Detalii

Data:
duminică, 28 octombrie 2018
Timp:
12:00 - 13:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/720010681716752/

Locație

Vistea
Vistea Sat Vistea, judetul Cluj
Cluj-Napoca, 407299 România

Hai în Sat la Operă!
Un eveniment unic la care te invităm să participi!

Duminică, 28 octombrie, de la ora 12:00 la 13:00, în Căminul Cultural al Școlii din Viștea, are loc a doua reprezentație din seria „Hai în Sat la Operă”!
Un eveniment cultural, oferit gratuit comunităților rurale și celor din oraș dornici să se aventureze în inima satului!

Vom avea alături de noi artiști ai Operei Maghiare din Cluj-Napoca și ai Operei Române, într-o colaborare inedită și cu un repertoriu excepție! Arii celebre, muzicaluri sau prelucrări ale unor șlagăre care au făcut istorie – toate într-un eveniment în care publicul interacționează cu scena!

Vă așteptăm pe toți cei din Viștea sau satele vecine! Indiferent de vârstă, garantăm bună dispoziție și o oră de neuitat!

Pentru cei din oraș, asigurăm transportul dus-întors Cluj-Napoca – Viștea.

„Hai în Sat la Operă” este un concept unic în România, conturat și demarat de Asociația Culturală „Hai în Sat”, o organizație non-guvernamentală care își asumă misiunea de a revitaliza comunitățile rurale, pe de-o parte, iar pe de altă parte, de a oferi locuitorilor mediului urban o alternativă la viața din oraș.

„Hai in sat la Operă” – un proiect finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

Intrarea este libera!