Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 14 octombrie 2018 la ora 14:00

Detalii

Data:
duminică, 14 octombrie 2018
Timp:
14:00
Eveniment Category:

Hai în Sat la Operă în Suceagu

Hai în Sat la Operă!
Un eveniment unic la care te invităm să participi!
Un eveniment cultural, oferit gratuit comunităților rurale!

Duminică, 14 octombrie, de la ora 13:00 la 15:00, în Căminul Cultural din Suceagu, are loc prima reprezentație din seria „Hai în Sat la Operă”!

Vom avea alături de noi artiști ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca și ai Operei Maghiare din Cluj-Napoca, într-o colaborare inedită și cu un repertoriu excepție! Arii celebre, muzicaluri sau prelucrări ale unor șlagăre care au făcut istorie – toate într-un eveniment în care publicul interacționează cu scena!

Vă așteptăm pe toți cei din Suceagu sau satele vecine! Indiferent de vârstă, garantăm bună dispoziție și două ore de neuitat!

Pentru cei din oraș, asigurăm transportul dus-întors Cluj-Napoca – Suceagu.

„Hai în Sat la Operă” este un concept unic în România, conturat și demarat de Asociația Culturală „Hai în Sat”, o organizație non-guvernamentală care își asumă misiunea de a revitaliza comunitățile rurale, pe de-o parte, iar pe de altă parte, de a oferi locuitorilor mediului urban o alternativă la viața din oraș.

„Hai in sat la Operă” – un proiect finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

Intrarea este libera!

Locație

Cămin Cultural Suceagu
Cămin Cultural Suceagu Suceagu
Cluj, România
+ Harta Google