Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 3 iunie 2020 la ora 14:00 - 15:30

Detalii

Data:
miercuri, 3 iunie 2020
Timp:
14:00 - 15:30
Eveniment Categories:
, ,
Sit web:
https://forms.gle/uYAW9FdCdKWhYaTUA
Location : Încărcați harta

Instabilitatea economică în care ne-a catapultat declararea stării de urgență a început să-și facă deja resimțite efectele în viețile multora dintre noi. După o lună de la începerea demersurilor pentru izolarea la domiciliu și două săptămâni de la instalarea stării de urgență, o mulțime de români și-au pierdut deja locul de muncă, iar altora li s-au redus activitatea profesională și veniturile în mod considerabil.

Dacă faci parte din sutele de mii de români care au rămas fără loc de muncă din cauza pandemiei, acest grup e pentru tine! Acum, mai mult decât oricând, dă-ți voie să nu treci singur prin asta.

Pierderea locului de muncă poate fi resimțită puternic ca o amenințare la adresa stabilității și a capacității noastre de a ne asigura nevoile de bază, acelea ce țin de supraviețuire, de sustenanță. Cu atât mai mult cu cât contextul de față nu oferă o speranță clară în ceea ce privește viitorul pieței muncii.

În momente ca acestea devine esențial să ne adunăm toate resursele, să fim împreună, să ne sprijinim reciproc și să ne permitem să primim sprijin din partea celorlalți.

Deschidem așadar un spațiu virtual unde să putem primi și oferi sprijin emoțional și să ne putem activa resursele disponibile. Un spațiu care să ne ajute să construim noi resurse interioare și o grilă sănătoasă pentru a privi înspre viitor.

CÂND?
Întâlnirile se vor desfășura săptămânal, în fiecare miercuri, ora 14, timp de aproximativ o oră și 30 de minute, începând cu data de 15 aprilie. Vom avea în total 8 întâlniri, cu posibilitate de prelungire în funcție de nevoile participanților și disponibilitatea facilitatorului.

CU CINE?
PAULA NUȚAȘ e psihoterapeut, formator și educator în sănătate mintală. Lucrează atent pentru a-i sprijini pe oameni să navigheze prin profunzimile lor și să își construiască propria poveste. Îi plac arta, poveștile și orice formă de manifestare a frumuseții, imaginației și sensibilității umane, acestea oferind căi prețioase de a ajunge în profunzimile sufletului. Paula este în mod special interesată de legătura dintre minte și corp, funcționarea corpului uman, rolul acestuia ca sursă, recipient și păstrător al experienței, explorând diverse metode de lucru cu corpul în scop terapeutic și de creștere personală.

UNDE?
În spațiul virtual. 🙂 Ne vom întâlni online, pe platforma Zoom. Poți să descarci gratuit aplicația sau să te alături direct din browser. Înainte de eveniment, îți vom trimite un link prin care te vei putea alătura întâlnirii.

ÎNSCRIERI
Locurile la grup sunt limitate, așa că te invităm să te înscrii completând aplicația disponibilă la acest link: https://forms.gle/uYAW9FdCdKWhYaTUA. Dacă nu poți participa de la început, există posibilitatea de a te alătura pe parcurs, în săptămânile următoare. Grupul este deschis.

CONTRIBUȚIE
Participarea este gratuită, luând în considerare specificul grupului. Te invităm, însă, să ne sprijini activitatea în orice formă îți permiți în momentul de față. Donațiile în bani ne sunt de folos (îți vom trimite informații despre cum poți transmite donația în e-mail-ul cu confirmarea locului), însă alte contribuții pot fi la fel de valoroase: promovarea inițiativelor noastre, materiale ce ne-ar putea fi utile, servicii, etc. Dacă îți dorești să ne susții și nu știi cum, păstrează legătura cu noi pe e-mail pentru a descoperi împreună!