Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 17 august 2019 la ora 10:00 - 20:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 17 august 2019
Timp:
10:00 - 20:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.scoaladingradina.ro/

Locație

Gradina cu Petreceri
Gradina cu Petreceri Lacului 18, Grigorescu
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

O gradina de legume, flori, plante aromatice, un nuc bătrân, trei tei falnici, gâze și o casa primitoare și luminoasă, compun ceea ce noi numim Gradina cu Petreceri. Un spațiu unde natura este la ea acasă în gradina de 1000mp și unde petrecerile sunt despre voie buna, joaca în aer liber și cele mai năstrușnice jocuri și tematici.
Haideti cu noi in aventura petrecerilor in aer liber pline de uimire si bucurie!
Oferta Gradina cu Petreceri:
Închirierea spațiului:
# Casa și gradina la cheie pe un interval de 3 ore în timpul weekendului.

# Noi îți punem la dispoziție casa (2 camere spațioase, toaleta, bucătărie) și gradina de 1000mp, iar tu te ocupi de celelalte lucruri ale Petrecerii.

Petrecerile tematice:
# Spațiul pentru 3 ore;
# Clovnul Felix / Clovnul Lulu cu spactacol de magie și baloane și pictura pe fata;
# Animator – 3 ore ce se va ocupa de buna dispoziție a copiilor, jocuri și experimente;
# cafea, ceai, apa, sucuri necarbogazoase, ronțăieli și fructe, vesela (farfurii, pahare, platouri, Șervețele etc.);
# decor adaptat tematicii și accesorii;
Tematici:
# Science Lab – petrecere tematica cu experimente buclucașe, gheata carbonica, clovn, spectacol de magie, pictura pe fata și baloane.
# Magia Culorilor – petrecere tematica pentru micii artiști, ce își vor exprima creativitatea în cele mai haioase moduri, clovn, spectacol de magie, pictura pe fata și baloane (pictura cu spuma, baloane cu vopsea, amprente, curcubeu)
# Exploratorii – petrecere tematica în care copiii sunt „înarmați” cu busole, lupe, binocluri și hărți în căutarea comorilor ascunse în gradina, clovn, spectacol de magie, pictura pe fata și baloane.
# Padurea fermecata – o petrecere cu spiriduși, zâne, licurici și toate animalele pădurii, clovn, spectacol de magie, pictura pe fata și baloane.
# Carnaval – o petrecere cu picioroange, masti, aruncat la tinta, tir cu arcul, labirint, jonglerii, clovn, spectacol de magie, pictura pe fata și baloane.
# Fluturii – un spectacol de culoare, aripioare de fluturii, antene, plasa de fluturi, jocuri prin toată gradina, clovn, spectacol de magie, pictura pe fata și baloane.

Pentru mai multe detalii legate de organizarea Petrecerii aniversare a copilului tău, ne putem auzi la: 0726 218 835 si 0755 643 825 sau [email protected]