Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 5 decembrie 2018 la ora 18:30

Detalii

Dată:
miercuri, 5 decembrie 2018
Timp:
18:30
Eveniment Categorie:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/298680494287348/

Locație

Cluj-Napoca, România

Legendara trupa GIPSY KINGS va concerta în premieră pe data de 5 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

GIPSY KINGS sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba“ „Bamboleo“, „Volare” sau „Escucha me” și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor ’80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume („Savor Flamenco” – 2014), GIPSY KINGS este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Paco Baliardo este co-fondator și membru GIPSY KINGS, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată în Cluj Napoca, pe 5 Decembrie 2018, la Sala Polivalentă.

Componența trupei: Jacques (Paco) Baliardo, Frederic Belmonte, Christophe (Kema) Baliardo, Antoine Ona, Sony Mathieu, Vincent Loukas, Miguel Motos.

Acces – 18:30 // Show – 20:00