Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 15 iunie 2019 la ora 11:00 - 17:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 15 iunie 2019
Timp:
11:00 - 17:00
Eveniment Categories:
,

Locație

BRICKS
BRICKS Str. Horea, nr. 2, Cluj-Napoca, Romania
Cluj-Napoca, 400038 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Daca te preocupa sanatatea ta emotionala si iti doresti sa experimentezi mai multe emotii pozitive, acest eveniment este pentru tine. Iti propun o forma creativa, autentica si profunda ca unealta pentru gestionarea emotiilor prin forme si culori intr-un cadru cald, prietenos cu multa relaxare.

Cine a facut terapie cu siguranta i s-a spus ca trebuie sa invete sa isi simta emotiile. Daca nu facem asta, ele au tendinta sa se manifeste sub forme mai putin placute si uneori in momente neasteptate. Emotiile negative sunt normale, absolut toti le experimentam, fac parte din viata. Atelierul te va ajuta sa treci de la emotiile negative la cele pozitive. Vei invata sa tolerezi emotiile si sa iti schimbi starea cu ajutorul creativitatii. Cu siguranta vei putea practica ulterior aceasta tehnica si acasa.

De ce ai nevoie pentru a participa? Nimic. Fii fara griji, vei fi ghidat si sprijinit pas cu pas, nu ai nevoie de experienta, de cunostinte in domeniul artei sau talent. Vei primi tot sprijinul si toate materialele la fata locului.

Unde? La Restaurantul Bricks, Str. Horea, Nr. 2.

Cand? 15 iunie, ora 11:00 – 17:00. Durata poate varia in functie de grup.

Valoare: 189 lei cu posibilitatea de a beneficia de taxa redusă de 169 lei pentru inscrieri pana in data de 7 iunie 2019.
Include: toate materialele necesare, indrumare, prima bautura, un premiu in urma unei extrageri, tabloul si materialele realizate care se iau acasa.
Inscrieri pe linkul: https://forms.gle/9QUHQRzBtLyPGaTh6
Intrebari si informatii suplimentare: [email protected]

Facilitator
Simina TULAI – Absolventa a Masteratului Valori plastice și reflexive ale imaginii în arta contemporană. Experiență în organizare de evenimente 10 ani, experiență în organizare și facilitare de ateliere creative 2.5 ani. Cu 6 ani experienta in cadrul Asociatiei Gimini prin care ofera suport oamenilor in cultivarea unei vieti autentice, in pace si bucuria prin redescoperirea sinelui.