Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 26 octombrie 2018 la ora 19:00 - 21:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on sâmbătă, 27 octombrie 2018 at 8:30

Detalii

Data:
vineri, 26 octombrie 2018
Timp:
19:00 - 21:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/334405127322630/

Locație

Cluj-Napoca, România

Daca preferati Yoga mai lenta si blanda dupa care sa ramaneti calm, relaxat si intr-o stare de bine si placere, atunci va invit la Gentle Hatha Yoga. La aceasta clasa de Yoga vom efectua diferite posturi, pastrand in acelasi timp atentia asupra respiratiei, vom practica meditatia, pranayama si kriya (tehnici de respiratii si purificare).

Posturile profunde de intindere ne vor ajuta la eliberarea si deschiderea muschilor, tendoanelor, ligamentelor si articulatiilor, la fel si eliberarea de frustrari, emotii negative, tensiuni, care se acumuleaza in corpul nostru si il face mai rigid. Indiferent de nivelul pe care il avem, scopul practicii este intinderea in posturi pana la limita posibilitatilor individuale, care ne va face sa ne simtim bine si sa ne bucuram de ele.
Focusarea asupra respiratiei si a posturii ajuta sa gasitim centrul si in alte domenii ale vietii. Cu ajutorul Meditatiei si Pranayama vom invata sa constientizam corpul nostru sa simtim mai bine momentul prezent si sa ne intoarcem la noi insine. Atunci cand ne concentram in interiorul nostru mintea devine calma, dispar toate agitatiile si starile de stres, invatam sa stapanim emotiile si mentinem o stare de bucurie, armonie si iubire.
Avem clase atât dimineața cât și după-masa.

Pentru înscrieri, o puteți contacta direct pe Tania la numărul de telefon 0747797815.
Costul unei ședințe este 20 de lei cu abonament pe o lună sau 25 de lei pentru o singură ședință.