Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 3 septembrie 2019 la ora 10:00 - 12:00

Detalii

Data:
marți, 3 septembrie 2019
Timp:
10:00 - 12:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/660628704434081

Locație

FundamentalFun
FundamentalFun Strada Brașov, nr. 56A, etaj 2 (deasupra terasei Bistro Engels)
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Gimnastica şi masajul sunt unele dintre cele mai distractive forme terapeutice, făcând astfel primii paşi spre socializare, fiind un mijloc plăcut de comunicare şi relaţionare cu copilul.

Este incontestabil faptul că aceste două activităţi influenţează pozitiv creşterea şi dezvoltarea celui mic, nefiind vorba doar de a-i crea senzaţii de plăcere, de căldură sau de ocrotire.

Un ritual zilnic al masajului, pe lângă faptul că ajută la întărirea legăturii emoţionale cu părintele, contribuie la dezvoltarea neuro-psiho-motorie normală a copilului.

Beneficiile acestei activităţi sunt multiple. Pe lângă faptul că este un mod de relaxare pentru copil, care îl face să se simtă iubit şi protejat, ajută la întărirea sănătăţii, la stimularea creşterii şi dezvoltării atât fizice cât şi psihice a copilului, până la reducerea stării de disconfort al copilului.

Masajul fortifică musculatura, ştiut fiind şi efectul exerciţiului fizic asupra dezvoltării masei osoase, făcându-l capabil să facă faţă solicitărilor ulterioare.
______________________
Vârstă recomandată: 1-3 ani
Pret: 45 ron/copil
Numar de locuri: 8
Inscrieri la telefon: 0731995184 sau pe pagina de Facebook cu cel putin 24 de ore inainte