Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

25 septembrie la ora 19:00 - 23:00

Locație

ClujHub
ClujHub Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca, 400110 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Dragi fuckupperi,
Am mutat temporar ediția aniversară în data de 25 septembrie, cu mențiunea că totul va depinde de măsurile/deciziile luate de autoritățile naționale și dacă contextul ne permite să ne întâlnim în siguranță.
Aveți grijă de voi.
—–
⚠️ Anunț important⚠️

Dragi fuckupperi,

Fiecare prilej de întâlnire cu voi este important pentru noi. Însă în contextul în care ne aflăm, nu vrem vreun fuckup când vine vorba de siguranța și sănătatea comunității noastre.

Astfel, evenimentul de aniversare din 20 martie va fi amânat pentru finalul lunii aprilie – în funcție de evoluția situației date. Vă vom ține la curent pe această pagină și vom lansa un nou link de înscriere după stabilirea unei noi date.

Aveți grijă de voi și mai ales vă rugăm să luați în considerare toate recomandările specialiștilor.

—–
Time flies when we are having….F.U.N.

Abia așteptăm să sărbătorim 2 ani de Fuckup Nights Cluj alături de voi la o ediție specială: 4 invitați speciali și un party 😀

—-

Din 22 martie 2018, Clujul s-a alăturat familiei globale F.U.N – care a început în 2012 în Mexico City, când un grup de prieteni s-au adunat si au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent, F.U.N. este o mișcare internațională care se desfășoară lunar în peste 300 de orașe din 84 de țări din întreaga lume.

Fie că este vorba de un start-up, de o afacere, de un proiect de dezvoltare, artă, cultură, arhitectură, medicină, sport, tehnologie, sau orice altceva, din experiența eșecului se pot învăța foarte multe.