Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 18 mai 2019 la ora 11:00 - 12:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 18 mai 2019
Timp:
11:00 - 12:00
Eveniment Categories:
,
Sit web:
https://eventbook.ro/music/bilete-fronzen-in-vacanta-cluj-napoca

Locație

CINEMA MĂRĂŞTI
CINEMA MĂRĂŞTI str. Aurel Vlaicu nr.3 a
Cluj-Napoca, 400690 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Frozen in vacanta
Spectacol muzical pentru copii

Personajele din Frozen pornesc intr-o noua calatorie plina de peripetii! Chiar daca a trecut anotimpul lui preferat, Olaf se incumeta spre aventuri noi alaturi de prietenii sai.

Vacanta ii surprinde pe Olaf, Zven, Elsa si Ana in regat, dornici sa se imprieteneasca cu toti copiii, sa rada, sa danseze si sa se bucure impreuna.

Vino sa iti cunosti personajele preferate, sa iti iei doza de bucurie alaturi de familie si sa primesti cele mai calduroase imbratisari. Te asteptam cu multe surprize si activitati antrenante.

Vom dezgheta chipurile morocanoase si vom elimina orice urma de plictiseala. Soarele ne ajuta sa dam STARTUL DISTRACTIEI!

Durata spectacolului: 55 minute
Distributia:
Olaf, Elsa, Anna, renul Zven
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Producator: Golden Party
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)
Locatia: Cinema Marasti, Cluj-Napoca

Biletele se gasesc online pe site-ul Eventook.ro, Libraria Humanitas Cluj, Cinema Florin Piersic, Cinema Marasti sau inainte de spectacol, in limita disponibilitatii.

PRET:
VIP: 45 lei (inclusa intalnirea cu personajele si poza printata cu acestea la sfarsitul spectacolului)
Categoria I: 30 lei
Categoria II: 20 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie,se filmeaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in Regulament >>> www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii