Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 23 iunie 2019 la ora 16:30 - 20:00

Detalii

Data:
duminică, 23 iunie 2019
Timp:
16:30 - 20:00
Eveniment Category:

Locație

Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca
Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca Cluj-Napoca, RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

Copiii si tinerii atelierului de arta Jitariu Studio va invita la vernisajul expozitiei de pictura si desen cu titlul ‘DREAMLAND’, duminica – 23 iunie 2019, ora 16:30 la Casino din Parcul Central Cluj-Napoca.

O veselie de panze colorate, planse lucrate in creion, pastel si culori de apa sunt compuse de 53 de copii și tineri (7-19 ani) indrumați in lumea artelor frumoase de artistul plastic Anca Jitariu Gliga.
Lucrarile realizate de cursantii atelierului Jitariu Studio compun un colaj cu influente ale impresionismului, diferite interpretari personale ale perspectivei in peisaj, elaborari statice, decorative si figurative.

Expozitia de pictura ‚DREAMLAND’ are un rol important in promovarea si dezvoltarea activitatilor cultural-artistice pe plan local. Mai mult de atat, acest eveniment expozitional sustine visul acestor tineri curajoși sa isi exprime public propriile emoții vizuale prin culoare si grafica.

Intr-o atmosfera muzicala, autorii “naratiunilor” in imagini ii asteapta la receptia evenimentului artistic, duminica, 23 iunie 2019, ora 16:30 pe toti iubitorii de arta si frumos.

Expozitia ‚DREAMLAND’ este deschisa in perioada 18 – 28 iunie, 2019. Intrare libera!

Ramaneti aproape, revenim in curand cu noutati!