Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 19 ianuarie 2018 la ora 10:00 - 18:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 10:00, repeating until duminică, 21 ianuarie 2018

Detalii

Data:
vineri, 19 ianuarie 2018
Timp:
10:00 - 18:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Locație

Muzeul Etnografic al Transilvaniei
Muzeul Etnografic al Transilvaniei Str. Memorandumului nr. 21
Cluj-Napoca, 400114 Romania

Expoziția de Iarnă Brickenburg la Muzeul Etnografic Cluj

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la Expoziția de iarnă Brickenburg, organizată în perioada 19-21 ianuarie la sediul central al instituției, str. Memorandumului nr. 21.

Începând cu data de 19 ianuarie, lumea construcțiilor din cărămizi LEGO® își redeschide porțile pentru publicul vizitator, pentru trei zile, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21), cu ocazia celei de a VII-a ediții a Expoziției de iarnă Brickenburg de la Cluj-Napoca.

Lucrări care au fost admirate la expoziții internaționale de prestigiu și lucrări în premieră, realizate de membrii Asociației Brickenburg, vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la prezentarea în cinematografe a filmului Jurassic Park, o lucrare de mari dimensiuni având ca temă lumea pierdută a dinozaurilor va fi prezentată în premieră absolută.

Vizitatorii mai mici sau mai mari vor putea participa la atelierele de construcție și vor putea testa funcționarea diverselor mecanisme realizate exclusiv din elemente LEGO®.

Manifestare tradiţională de iarnă a fanilor LEGO®, Expoziţia de iarnă Brickenburg este un șantier de testare a elementelor care vor fi prezentate în cadrul evenimentelor majore ale anului 2018.

Locație și program de vizitare:

Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21, orele 10.00 –18.00, în perioada 19-21 ianuarie 2018.