Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 31 octombrie 2019 la ora 10:00 - 22:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 10:00, repeating until duminică, 3 noiembrie 2019

Detalii

Data:
joi, 31 octombrie 2019
Timp:
10:00 - 22:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
https://expo-sanatate-din-natura.ro

Organizator

VIVO! Cluj-Napoca
Telefon:
0364 413 422
Email:
cluj-napoca@vivo-shopping.com
Sit web:
http://vivo-cluj.com/

Vă invităm, pentru prima oară la Cluj Napoca, la un Eveniment Național ce promovează un Stil de Viață Sănătos.

Evenimentul se numește „Expo Sănătate din Natură”, este la ediția a V-a și se va desfășura timp de 4 zile în VIVO! Cluj Napoca.

Expoziția cu Vânzare Sănătate din Natură este un eveniment care promovează naturalul pentru un stil de viață sănătos: suplimente nutritive, alimentația vegană și vegetariană, cosmetice bio, uleiuri esențiale organice, echipamente și aparatură pentru sănătate și sport, ionizatoare și filtre de apă, nutriție și dietă, mâncare organică, produse bio, estetică și întreținere corporală, cărți spirituale, pandative, pietre semiprețioase, produse hand made, cafea terapeutică, produse apicole, yoga, terapii complementare, etc.

Persoana din spatele evenimentului, doamna Dr. Mihaela Olaru, își argumentează efortul evidențiind câteva motive cât se poate de importante:
”Sănătate din Natură a apărut extrem de natural într-o societate în care alimentația nesănătoasă și poluarea sunt realități din ce în ce mai înfricoșătoare. Pentru a putea să le oferim și copiilor noștri aceeași lume frumoasă în care am trăit și în care continuăm să trăim, trebuie să îi educăm să mănânce sănătos, să consume resursele într-un mod cât mai eficient și verde și să se bucure de cele mai mărunte lucruri. Ne-am gândit, așadar, să strângem alături de noi toate firmele cărora le pasă de mediul înconjurător și de oameni și de asemenea, să strângem copii și adulți care încearcă să învețe cât mai multe despre un stil de viață sănătos.”

Sănătate din Natură reușește să adune sub același acoperiș numeroși antreprenori din întreaga țară. Domeniile firmelor acoperă aproape tot ceea ce înseamnă natural – ecologic și servicii în susținerea sănătății.

Lista poate să continue, în condițiile în care mizăm pe toate domeniile care pot aduce o îmbunătățire serioasă asupra organismului, psihicului uman și calității vieții în general.

În cadrul Expoziției vor avea loc multe Tombole cu Premii de la toți participanții.

Pentru informații suplimentare contactați-ne la:

email: [email protected]
website: https://expo-sanatate-din-natura.ro
telefon: 0752 152 616

Intrarea Liberă!

Locație

VIVO Cluj Napoca
VIVO Cluj Napoca Strada Avram Iancu, 492-500
Floresti, 407280 RO
+ Harta Google