Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 13 martie 2018 la ora 9:00 - 18:00

Detalii

Dată:
marți, 13 martie 2018
Timp:
9:00 - 18:00
Eveniment Categorii:
,
Sit web:
http://colorsinprojects.ro/evenimente/?tab=1

Aflat la a X-a ediție, Agile Mammoths Games se întoarce, pe 13 martie 2018 în Cluj, la Grand Hotel Italia.

Te invităm la un eveniment gamificat ce abordează teme de Agile Project Management, axat pe învățare experiențială și dedicat specialiștilor din industria IT dar și pasionaților de Agile.

Îți pregătim workshop-uri pe teme Agile, boardgame-uri și teste pe teme de management de proiect tradițional și Agile, sesiuni de prezentări scurte (Agile Talks), treasure hunt, rezolvare de studii de caz și multe alte activități și surprize. 🙂

Printre speakerii prezenţi la eveniment, vor fi experți Agile precum Dave Farley, care va vorbi despre „Taking Back “Software Engineering”. Craftsmanship is not enough” și Sander Hoogendoorn, care va vorbi despre „It’s a small world after all – How thinking small is changing software development big time”. Nu vor lipsi nici specialiști Agile locali, ce ne vor împărtăși din experiențele lor de succes.

Taxa de participare la conferință este de 120 € + TVA, dar dacă te grăbești și te înscrii până pe 15 februarie, EARLY BIRD este 95 € + TVA.

Promitem să revenim cât de curând cu mai multe detalii.

Până atunci, ne poți urmări pe Facebook, YouTube (https://goo.gl/hBBUBJ) și pe Website (http://colorsinprojects.ro/evenimente/).

Te așteptăm cu drag la eveniment să învățăm jucându-ne! 🙂

Detalii:
Colors in Projects
Tel: +40734 540 716
Email: training@colorsinprojects.ro

Locație

Cluj-Napoca, România + Harta Google