Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

10 februarie la ora 21:00 - 6:00

Detalii

Data:
10 februarie
Timp:
21:00 - 6:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-concert-e-m-i-l-20-de-ani-at-form-space-53883/

Locație

FORM SPACE
FORM SPACE Aleea Stadionului, numărul 2
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

‼️ The event is in STAND-BY for now ‼️
More details will be provided by the organizers.
_____________________________

Vineri, 10 aprilie, trupa E.M.I.L. continuă turneul aniversar de 20 de ani la Cluj-Napoca. Concertul va avea loc în /FORM Space (al. Stadionului nr. 2) după ora 21:00. Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet și costă 30 de lei (earlybird – stoc limitat) sau 40 de lei (presale). În limita stocului rămas, la intrare biletele vor costa 50 de lei.

E.M.I.L. – Suntem peste tot (official video)

„Au trecut 20 de ani de când s-a auzit prima oară în sala de repetiții „Copacii Înfloriți”, de când pe o canapea, într-o sufragerie, pe o chitară spartă și cu corzi ruginite, se făceau primele acorduri de la „Pisica” sau de când ne gândeam că vine vara și trebuie o melodie despre bere rece la terasă și a ieșit Vara-Vara.

Mai exact, în februarie-martie 2000 ne strângeam la Barbu acasă, unii de prin fața blocului, alții de pe la alte trupe destrămate, ascultam ore în șir cd-uri cu Mad Caddies, Sublime, Green Day și rupeam chitara în două.”

E.M.I.L. – Da vrei (official video)

„Nici nu știm cum dintr-odată ne-am trezit prin cluburi sau pe la festivaluri.
Da, de atunci au trecut 20 de ani, am cunoscut mii de oameni, am avut concerte memorabile și în sens pozitiv, dar și în sens negativ, am plecat la plimbare prin țară, dar de câteva ori și în afara ei.
Așa că pe 10 aprilie 2020 te așteptăm la /FORM Space din Cluj-Napoca să sărbătorim alături de tine jumătate din viața noastră!”

https://www.facebook.com/EMILtrupa/