Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 15 mai 2018 la ora 15:00 - 16:30

Detalii

Dată:
marți, 15 mai 2018
Timp:
15:00 - 16:30
Eveniment Categorie:
Etichete Eveniment
, , , , ,
Sit web:
http://dec.fspac.online/

Organizator

Dynamic Event Conference
Telefon:
0743 073 483
Email:
muresanandreeacarla_2006@yahoo.com
Sit web:
http://dec.fspac.online/

Dynamic Event Conference 2018

With passion, for your events!

Dynamic Event Conference 2018 este un eveniment dedicat tuturor studenților (și nu numai!) interesați de domeniul organizării de evenimente. Fie că sunteți pur și simplu curioși de ceea ce se întâmplă în spatele „cortinelor” unui eveniment sau vă pasionează acest domeniu și ați vrea să învățați cât mai multe despre el, vă așteptăm cu drag marți, 15 mai, de la ora 15:00, în sălile T1+T2 din clădirea FSPAC 2 (Hotel Topaz, str. Minerilor nr. 85).

Ediția de anul acesta se concentrează în jurul ideii de „diversitate în evenimente” și aduce în fața voastră oameni dedicați care stau în spatele organizării unora dintre cele mai faine evenimente din Cluj.

Dana Roșu (wedding planner, Love Story Events by Dana Roșu), Mădălina Hodorog (CEO, The Woman) și Andi Daiszler (președinte, Asociația Daisler) vor vorbi despre ceea ce presupune organizarea unei nunți, a unei conferințe și a unui eveniment cultural.

Intrarea se face pe bază de înscriere (în limita a 100 de locuri disponibile), iar participarea la eveniment este gratuită! Regăsiți formularul de înregistrare aici.

Vă așteptăm cu drag!

Aflați mai multe despre DEC 2018 de pe site-ul nostru www.dec.fspac.online și urmăriți-ne pe conturile noastre de Facebook și Instagram pentru a afla noutăți despre eveniment, precum și despre speakerii noștri.

Accesul în sală se face în intervalul 14:40 – 15.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (UBB, Cluj-Napoca)

Parteneri: Asociația Daisler, Daisler Print House, Dana Roșu Wedding Planner, The Woman, Ovidiu Oltean, Tipocenter, World Wide Print.
Parteneri media: Cluj.com, ClujLife, I Like Cluj

Prima ediție a DEC a avut loc în anul 2014 și a abordat subiecte precum: „Structura unui eveniment”, „Atragerea sponsorilor și partenerilor unui eveniment”, „Evenimentul ca instrument de PR”, „Conceptul creativ în organizarea de evenimente”, fiind orientată spre acoperirea conceptului general de organizare a unui eveniment.