Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 14 septembrie 2017 la ora 19:30 - 23:59

Detalii

Data:
joi, 14 septembrie 2017
Timp:
19:30 - 23:59
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1925487204388222

Organizator

Decât o Revistă

Cu cine nu ești de acord? Pe cine eviți? Cine nu e în bula ta? De ce și de cine ți-e teamă? Pe cine ai vrea să cunoști mai bine? Cine sunt „ceilalți?” Nu trebuie să răspunzi, doar să faci un exercițiu de gândire. Pe 14 septembrie, la Cluj, vino să vezi cum prinde viață pe scenă o revistă cu tema „Noi și Ei”. Hai la DoR Live.

La trei ani de la primul DoR Live la Cluj, revenim în oraș. Te așteptăm la un show care transpune live conceptul și dinamica unei reviste, alături de unii dintre cei mai creativi și relevanți artiști ai momentului. Timp de două ore vei fi parte dintr-o revistă-spectacol, pe care o trăiesc doar cei din sală. O succesiune de povești ordonate și conectate ca să transmită o experiență, pe care nu le vei mai vedea niciodată în această formulă: citiri, interpretări, muzică live, scurtmetraje, teatru, dans și alte surprize.

Tema acestei ediții este: Noi și Ei. Vor fi povești despre „noi” și povești despre „ceilalți”, indiferent cine sunt aceștia: de la oameni pe care îi evităm, la oameni de care ne temem, la oameni pe care nu-i cunoaștem.

După show, te invităm să rămâi cu echipa DoR și cu cei care au urcat pe scenă la un cocktail și apoi să ne însoțești la un afterparty. Invitații, ca de obicei, sunt surpriză.

UNDE: DoR Live are loc la Cinema Florin Piersic (Piața Mihai Viteazu nr. 11, Cluj-Napoca). Locul pentru afterparty va fi anunțat curând.
CÂND: Joi, 14 septembrie, ora 19:30 (accesul se face de la 19:00).
CÂT: 40 de lei: http://bit.ly/Bilete-DoR-Live-Cluj. Biletul include atât accesul la show, cât și la petrecerea de după.

Biletele se pot cumpăra și la casieria cinematografului.

📌 Eveniment organizat de DoR (Decât o Revistă).
📌 Prezentat de BRD Groupe Societe Generale.
📌 Susținut de: Johnnie Walker și AQUA Carpatica.
📌 Parteneri media: RADIO GUERRILLA, Radio Impuls Cluj, Radio Napoca FM și Scena9.
📌 Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).
📌 Ilustrație de George Rosu.

//

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Locație

Cinema Florin Piersic
Cinema Florin Piersic Piata Mihai Viteazu nr. 11
Cluj-Napoca, 400151 Romania
+ Harta Google