Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 16 noiembrie 2019 la ora 19:00 - 21:00

Locație

Cinema ARTA
Cinema ARTA str. Universității, nr. 3
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Cel mai recent film al lui Pedro Almodóvar, cu Antonio Banderas & Penélope Cruz în rolurile principale, ajunge și la Cinema ARTA sâmbătă 16 noiembrie, de la ora 19:00!

„Dolor y Gloria” este propunerea Spaniei la Premiile Oscar din 2020, a fost nominalizat la Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta, unde a fost recompensat cu două premii: Cel mai bun actor în rol principal și Cea mai bună coloană sonoră.

DOLOR Y GLORIA
Durere și glorie | r: Pedro Almodóvar | Spania | 2019 | 114′ | N15

Sinopsis:
Durere şi glorie vorbeşte despre o serie de reîntâlniri ale regizorului Salvador Mallo, a cărui sănătate e tot mai şubredă. Unele au loc în realitate, altele doar în amintire: copilăria petrecută în anii ’60, trezirea dorinţei sexuale, prima iubire adultă în Madrid, chinul despărţirii când sentimentele erau mai mult decât intense, cu scrisul drept unică terapie pentru a uita ceea ce era de neuitat.

Durere şi glorie vorbeşte despre actul creator, despre dificultatea separării lui de viaţa autorului şi despre patimile care îi dau sens şi speranţă. În recuperarea trecutului, Salvador descoperă nevoia disperată de a-l povesti şi în această nevoie îşi găseşte salvarea.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=GKFd5AbYRN4

Biletele pot fi achiziționate prin Eventbook:
http://bit.ly/DoloryGloria16noi sau la cinema cu o oră înainte de începerea evenimentelor.